fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Her er Danmarks modstandere i anden runde af Præ-kvalifikationen til EM

Foto: fiba.basketball

Torsdag formiddag skulle grupperne til næste runde af Præ-kvalifikationen til EuroBasket 2025 findes. Der skulle findes tre grupper med fire lande i hver gruppe.

De 12 lande, som skulle fordeles var:

Bulgarien, Cypern, Danmark, Kroatien, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet og Østrig.

Danmark havnede i Gruppe D, hvor de skal møde Nordmakedonien, Norge og Slovakiet. Det betyder, at Danmark for anden gang i præ-kvalifikationen skal møde Norge.

De andre to grupper var gruppe E og gruppe F

I gruppe E skal Polen, Østrig, Schweiz og Kroatien mødes. Holdene i gruppe F er Cypern, Rumænien, Portugal og Bulgarien.

Kampene i denne runde af Præ-kvalifikationen skal spilles i august 2022, november 2022 og februar 2023, men datoerne for kampene er ikke fastlagt endnu.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

FIBA

De danske U18-landsholdsspillere skal spille i finalen, hvor vores naboer til øst venter. Danmark skal møde Sverige i finalen, som spilles søndag klokken 18:30.

Internationalt

Med to sejre lørdag, skal 3X3 herrelandsholdet skal spille puljefinale kl 10:20, hvor Ungarn venter.

Landshold

Sportskanalen SPORT LIVE har indgået en aftale med Danmarks Basketball Forbund, der giver dem eksklusiv adgang til til alle kvinde- og herrelandsholdets kampe frem...

Eurobasket

Danmarks Basketball Forbund har lavet en aftale med Sport Live, så en håndfuld store basketballkampe de næste fem måneder kan følges direkte på TV-kanalen.

Eurobasket

Landstræner Arnel Dedic udtog onsdag sin bruttotrup forud for mødet med Norge senere på måneden, og Dedic lagde i høj grad vægt på erfaring...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...

Nyhedsoversigt

Randers Cimbria og Svendborg Rabbits måtte udskyde deres semifinale i pokalturnerigen, fordi corona-virussen havde fundet vej ind i Cimbria-truppen, men nu datoen for den...

Nyhedsoversigt

Søndag blev der afviklet otte ungdomspokalfinaler. Se, hvem der blev kronet pokalmestre lige her.