fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Hawks folder vingerne ud og tager vigtig sejr på hjemmebane

Atlanta Hawks var lige ved at smide sejren mod et Miami Heat hold, der kæmpede. Trae Young viste sig dog, at ville det anderledes.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Det holdt hårdt, og det var lige ved at gå galt.

Men det lykkedes.

Atlanta Hawks vinder kamp tre på hjemmebane i serien mod Miami Heat med cifrene 111-110 og serien står derfor nu 2-1 i Miami Heats favør. Nattens topscorer fra hjemmeholdet var Trae Young, der ligeledes scorede game-winneren, med 24 point. Gæsternes mest scorende spiller blev six-man-of-the-year kandidaten Tyler Herro, der ligeledes noterede sig for 24 point.

Atlanta startede kampen ud med at vise, at de var kommet for at spille, og det meste fungerede faktisk for dem. De endte med at have en syv points føring til halvleg. Stillingen var 61-54.

Det var i tredje periode, at det begyndte at gå galt for hjemmeholdet. Bolden ville slet og ret ikke i kurven, og Miami fik skabt sig et forspring og endte med at vinde perioden hele 31-16.

Det gik faktisk så galt, at Miami Heat gik på et run. Ved stillingen 68-63 i Hawks’ favør gik det helt galt. Fem minutter efter stod det 84-68 til heat.

21-0 på fem minutter.

Det var lige nødvendigt at præcisere, hvor vildt et run det var.

Atlanta fik dog kæmpet sig tilbage, og i det lykkedes dem at komme tilbage i opgøret og lukke hullet, gæsterne fra Miami havde opbygget.

Trea Young stod for kampens sidste scoring, og det lykkedes Atlanta at stoppe Miami’s sidste angreb, og comebacket var derfor en realitet.

Næste gang de to hold skal spille er også i Atlanta, inden serien med natten resultat rykker tilbage til Miami til minimum en kamp fem. Kampen spilles natten til mandag klokken 01:30 dansk tid, og det er spændende at se, om Hawks kan udligne serien.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.