fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hårdt kæmpende Holbæk blev besejret af brandvarm Steven Green

Det blev en mindeværdig kamp, da Holbæk-Stenhus fik besøg af Randers Cimbria. En ny Basketligaen-rekord senere sluttede kampen 87-115 til Randers Cimbria.

Foto: Thorfoto - Mads thor Knudsen

Fredag aften stod den på basketball i Holbæk Sportsby. Hjemmebanefavoritterne fra Holbæk-Stenhus skulle forsøge besejre Randers Cimbria, som lige havde stoppet samarbejdet med deres amerikanske cheftræner.

Hjemmeholdet spillede en rigtig flot kamp, hvor de sluttede med 87 point, som er deres kamp med flest point i denne sæson. Men desværre for Holbæk-Stenhus, så havde en af Cimbria-spillerne en rigtig, rigtig god dag på kontoret, hvilket resulterede i, at Randers Cimbria sluttede med 115 point.

Flot Holbæk-teamwork

Selvom det ikke blev til en sejr i denne omgang, så spillede en del af Holbæk-spillerne en flot kamp, hvor de fik sat en masse point på tavlen. Pablo Marcías og Peter Beier-Christansen sluttede begge med 10 point. Det blev dog til en double-double til Peter Beier-Christansen, da han også sluttede med 13 rebounds.

Zidane Moore og Jack Sørensen lavede begge 11 point, og amerikaneren hentede også syv rebounds i kampen. Holbæk havde dog en spiller, som lige klarede den lidt bedre end de andre. For Gustav Winther spillede en virkelig flot kamp, hvor han sluttede kampen med 23 point, 6 rebounds og 4 assists, hvilket havde givet ham titlen som topscorer i mange kampe, men der var dog en, som stjal titlen for den unge dansker.

The Steven Green show

For Randers-profilen var dominerede i aftenens kamp, da han vandt kampen for kronjyderne. Han scorede hele 52 point i kampen, hvilket er en ny rekord i Basketligaen.

Han scorede de 52 point med virkelig flotte statistikker i kampen. Han ramte 66 procent af sine skud til to point. Hele 72 procent af skudene fra trepointsland, hvor han sendte 11 forsøg afsted og ramte 8 af dem. Og så brændte han ikke et eneste skud fra straffekastlinjen. Han ramte otte ud af otte fra linjen.

Næste runde

Der venter en lidt svære modstander næste gang, Randers Cimbria skal spille igen. De for besøg af Horsens IC den 14. december. Den kamp skal spilles i Arena Randers, og den bliver fløjtet igang klokken 19:15.

Holbæk-Stenhus kommer også på en lidt svære opgave i deres næste kamp. De skal nemlig en tur til Aarhus, hvor de skal spille mod Bakken Bears. Den kamp skal spilles den 17. december klokken 14:00.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.