fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hårdt kæmpende Holbæk blev besejret af brandvarm Steven Green

Det blev en mindeværdig kamp, da Holbæk-Stenhus fik besøg af Randers Cimbria. En ny Basketligaen-rekord senere sluttede kampen 87-115 til Randers Cimbria.

Foto: Thorfoto - Mads thor Knudsen

Fredag aften stod den på basketball i Holbæk Sportsby. Hjemmebanefavoritterne fra Holbæk-Stenhus skulle forsøge besejre Randers Cimbria, som lige havde stoppet samarbejdet med deres amerikanske cheftræner.

Hjemmeholdet spillede en rigtig flot kamp, hvor de sluttede med 87 point, som er deres kamp med flest point i denne sæson. Men desværre for Holbæk-Stenhus, så havde en af Cimbria-spillerne en rigtig, rigtig god dag på kontoret, hvilket resulterede i, at Randers Cimbria sluttede med 115 point.

Flot Holbæk-teamwork

Selvom det ikke blev til en sejr i denne omgang, så spillede en del af Holbæk-spillerne en flot kamp, hvor de fik sat en masse point på tavlen. Pablo Marcías og Peter Beier-Christansen sluttede begge med 10 point. Det blev dog til en double-double til Peter Beier-Christansen, da han også sluttede med 13 rebounds.

Zidane Moore og Jack Sørensen lavede begge 11 point, og amerikaneren hentede også syv rebounds i kampen. Holbæk havde dog en spiller, som lige klarede den lidt bedre end de andre. For Gustav Winther spillede en virkelig flot kamp, hvor han sluttede kampen med 23 point, 6 rebounds og 4 assists, hvilket havde givet ham titlen som topscorer i mange kampe, men der var dog en, som stjal titlen for den unge dansker.

The Steven Green show

For Randers-profilen var dominerede i aftenens kamp, da han vandt kampen for kronjyderne. Han scorede hele 52 point i kampen, hvilket er en ny rekord i Basketligaen.

Han scorede de 52 point med virkelig flotte statistikker i kampen. Han ramte 66 procent af sine skud til to point. Hele 72 procent af skudene fra trepointsland, hvor han sendte 11 forsøg afsted og ramte 8 af dem. Og så brændte han ikke et eneste skud fra straffekastlinjen. Han ramte otte ud af otte fra linjen.

Næste runde

Der venter en lidt svære modstander næste gang, Randers Cimbria skal spille igen. De for besøg af Horsens IC den 14. december. Den kamp skal spilles i Arena Randers, og den bliver fløjtet igang klokken 19:15.

Holbæk-Stenhus kommer også på en lidt svære opgave i deres næste kamp. De skal nemlig en tur til Aarhus, hvor de skal spille mod Bakken Bears. Den kamp skal spilles den 17. december klokken 14:00.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...