fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria stopper samarbejdet med træner

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Han kom lidt skævt igang med sin tid i Randers, da der gik længe, inden han fik sin arbejdstilladelse. Nu er den ikke længere nødvendig. For Martin Knezevic er nemlig fortid i den kronjyske klub. Det skriver Randers Cimbria på deres facebookside.

I opslaget skriver klubben også, at det er en gensidig aftale mellem klubben og Martin Knezevic, som betyder, at den amerikanske træner ikke længere skal stå i spidsen for klubben.

Træner-duo overtager

Jagten på den nye cheftræner er gået igang i Randers, men indtil pladsen er taget, så er det to velkendte navne, der skal føre holdet i de kommende kampe. Det er Charlie Burgess og Mike Nielsen, der også startede denne sæson som en træner-duo, da man kæmpede for at få Knezevics arbejdstilladelse.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.