fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BREAKING: Randers Cimbria-stjerne slår rekorden for flest point i en kamp i Basketligaen

Randers Cimbrias Steven Green har fredag aften slået rekorden for flest point i en kamp i Basketligaen, da han på udebane mod Holbæk-Stenhus scorede hele 52 point.

Foto: Randers Cimbria

Siden 2008 har Brandon Thomas´ rekord for flest point i en kamp i Basketligaen på 49 point stået uberørt – lige indtil fredag den 8. december, hvor Randers Cimbrias Steven Green gik scoringsamok på udebane mod Holbæk-Stenhus.

Nu er den historiske rekord nemlig blevet slået, da Steven Green brændte nettet af i Holbæk og scorede vanvittige 52 point.

Den amerikanske Randers-stjerne spillede en kamp, han sent vil glemme. Green skød 18 for 26 fra gulvet og er nu indehaver af en historisk Basketliga-rekord.

Randers Cimbria vandt opgøret med cifrene 87-115.

Green har været sæsonens helt store oplevelse i Basketligaen og snitter i skrivende stund lige knap 26 point per kamp.

Se øjeblikket, da Green slog rekorden, herunder:

Video: Mike Nielsen / Randers Cimbria

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.