fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Gustav Winther tager et år mere hos Holbæk-Stenhus

Gustav Winther spillede en flot sæson for Holbæk-Stenhus, da holdet spillede deres første sæson i Basketligaen. Nu skal den unge dansker spille for Holbæk-Stenhus igen, når de tager hul på deres anden sæson i Danmarks bedste basketballrække.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Han var en af Holbæk-Stenhus store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Nu bliver det holdets anden sæson i landets bedste række, og Gustav Winther er endnu en gang del af Holbæks holdkort.

Den 19-årige forward spillede en super flor sæson for Basketligaens “rookie” hold, hvor han sluttede som holdets næstmest scorende spiller. Gustav Winther snittede 12.3 point og 5.8 rebounds per kamp i de 28 kampe, som den unge dansker nåede at spille.

Holbæk-Stenhus har allerede sikret både nye og gamle spillere på deres holdkort til den kommende sæson. Pablo López har også forlænget sin kontrakt med Holbæk-Stenhus. Klubben har også hentet to nye spiller ind til den kommende sæson.

Samuel Franco og Zidane Moore skal tørne ud for Holbæk-Stenhus, når de skal spille deres første kamp i den kommende sæson, når de skal møde Randers på udebane den 16. september.

Find flere nyheder fra Basketligaen her.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.