fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus forlænger med anfører

Pablo López Macías er klar til endnu en sæson som Holbæk-Stenhus-spiller. Tirsdag har klubben bekræftet, at de har forlænget kontrakten med den spanske point guard.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

Holbæk-Stenhus har tirsdag offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med deres kaptajn Pablo López Macías med en enkelt sæson.

Det oplyser de på deres facebookside.

Pablo López Macías, der har været en del af Holbæk-Stenhus-projektet i tre år, leverede en god indsats i den forgangne sæson, hvor han snittede 8,3 point, 4,6 assists og 1,9 steals per kamp krydret med masser af ansvar som holdets anfører og en af de førende spillere på holdet.

“Jeg er meget glad for at fortsætte endnu en sæson hos Holbæk-Stenhus og at være med til at fortsætte udvikling af basketball i Holbæk. Jeg er sikker på, det bliver en god sæson,” udtaler han til Holbæks facebookside.

Holbæk-Stenhus sluttede sæson 2022/23 med to sejre og 26 nederlag.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.