fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Giannisløse Bucks er i finalerne

Milwaukee Bucks klarede skærene i Atlanta og har spillet sig i finalen, hvor Phoenix Suns venter.

Efter en sejr på 4-2 over Atlanta Hawks i Eastern Conference Finals er Milwaukee Bucks klar til et møde med Phoenix Suns i dette års NBA-finaler. Kamp 6 vandt Bucks med 118-107.

Bucks var uden den deres altoverskyggende stjerne, Giannis Antetokounmpo, der udgik med en knæskade i kamp 4. 

I første halvleg fulgtes de to hold pænt ad, men ‘bukkene’ var et andet dyr i anden halvleg, hvor en vis skarpskytte stemplede ind.

Midt i fjerde quarter gik Hawks på et 21-7 run, hvorfor vi fik en smule spænding hen i mod kampens afslutning, selvom det længe lignede, at Bucks’ bedste scorer egenhændigt havde afgjort kampen i tredje periode.

Middleton som nat og dag

Khris Middleton havde mildest talt spillet en rædderlig første halvleg, hvor han blot stod noteret for fem point, men det var en helt anden spiller, der kom ud ad omklædningsrummet.

Han scorede ikke blot sit holds første 16 point, men de første 16 point i hele anden halvleg, hvilket gav Milwaukee en føring på knap 20 point.

Middleton scorede 23 point i tredje quarter, og han sluttede kampen med 32 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Artiklen forsætter under videoen.

Young var stadig skadet

Trae Young har været en kæmpe oplevelse i dette års slutspil, hvor han har skabt overskrifter på stribe.

I nattens kamp var det dog tydeligt, at han var mærket af den fodskade, han pådrog sig i kamp 3. Han er normalt blandt andet kendt for dybe 3’ere efter dribling, men han brændte alle sine forsøg fra distancen og gik blot 4/17 på sine field goal-forsøg.

Til gengæld fik Hawks stor hjælp fra bænken fra Cam Reddish, der spillede sin ubestridt bedste slutspilskamp. Han gik 6 for 7 fra distancen og sluttede kampen med 23 point. Reddish var en stor oplevelse, og han fik gentagende gange publikum af sæderne med store skud og masser af trash talk.

Ikke desto mindre blev det Bucks, der skal repræsentere øst i finalerne, hvoraf kamp 1 spilles natten til onsdag i Phoenix.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.