fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Første sejr ved europamesterskaberne er i hus

Lørdag vandt de danske U-18 drenge deres første kamp ved Europamesterskaberne for U-18 i A-rækken. De besejrede Finland med cifrene 92-70.

Efter en række hårde kampe mod nogle af Europas bedste basketballnationer, så blev lørdagen den dag, hvor de danske drenge vandt den første kamp ved dette års udgave af Europamesterskaberne for U-18 herrer.

Det blev Finland, som måtte se sig besejret af Danmark. De rød-hvide vandt 92-70 over Finland.

Overbevisende sejr

Allerede efter første periode havde danskerne godt styr på kampen. Efter en føring på 28-17, så havde dansk basketballs fremtidig stjernespillere bygget en solid føring op. Den føring formåede de at holde igennem de resterende tre perioder. Føring blev kun større og større i takt med kampens afslutning nærmede sig.

Kampens topscorer blev Anton Østofte. Han sluttede kampen af med 23 point.

Lige nu er drengene igen i aktion, hvor modstanderen er Polen. Den kamp kan ses lige her.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Landshold

Farum Arena bliver ny hjemmebane for det danske herrelandshold, der foreløbig siger farvel til Arena Næstved.

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Landshold

I fredagens opgør mod Georgien lod Allan Foss flere af de unge talenter få chancen. Heriblandt Tobias Jensen som Fullcourt fangede efter kampen.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.