fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Første sejr ved europamesterskaberne er i hus

Lørdag vandt de danske U-18 drenge deres første kamp ved Europamesterskaberne for U-18 i A-rækken. De besejrede Finland med cifrene 92-70.

Efter en række hårde kampe mod nogle af Europas bedste basketballnationer, så blev lørdagen den dag, hvor de danske drenge vandt den første kamp ved dette års udgave af Europamesterskaberne for U-18 herrer.

Det blev Finland, som måtte se sig besejret af Danmark. De rød-hvide vandt 92-70 over Finland.

Overbevisende sejr

Allerede efter første periode havde danskerne godt styr på kampen. Efter en føring på 28-17, så havde dansk basketballs fremtidig stjernespillere bygget en solid føring op. Den føring formåede de at holde igennem de resterende tre perioder. Føring blev kun større og større i takt med kampens afslutning nærmede sig.

Kampens topscorer blev Anton Østofte. Han sluttede kampen af med 23 point.

Lige nu er drengene igen i aktion, hvor modstanderen er Polen. Den kamp kan ses lige her.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Eurobasket

Det var en ganske tilfreds Iffe Lundberg, Fullcourt.dk mødte, efter Danmarks sejr over Georgien i kvalifikationen til EM 2025. Hør fra Danmark-stjernen her.

Eurobasket

Kevin Larsen spillede en stor rolle i Danmarks triumf mod Georgien, og han lægger heller ikke skjul på, at en sejr var nødvendig for...

Eurobasket

Jonas Zohore har været med i mange år for Danmark, og efter en vigtig dansk sejr mod Georgien sætter den 32-årige leder ord på...

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...

Eurobasket

Fredag aften kl. 18.30 tørner Danmark sammen med Georgien i den første kamp i kvalifikationen til EM 2025. Følg kampen her.

Internationalt

Danmark brager fredag aften sammen med Georgien i den første gruppespilskamp i jagten på at kvalificere sig til EM 2025. Her kigger vi på...