fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Fan Analyse: Er J.R. Smith overvurderet?

J.R. Smith - Flickr - Basketball Schedule

– Af Morten Andreas Olsen

J.R. Smith snuppede i sidste måned prisen som 6th man of the year 2013. Om dette var fortjent ved jeg ikke lige, men hvis det var, så må det kun være i mangel af bedre. Smith snitter muligvis 17.9 points per kamp, men point og skudforsøg hænger tit sammen og han brugte 15.5 FGA hvor tre af hans point kom fra linjen. Han snittede en af de laveste TS% for hele hans karriere, nemlig 52%, hvilket ikke er videre imponerede (ligaens gennemsnit var 53,5%).

Han har været mildest talt ustabil gennem hele sæsonen. I 32 kampe ud af 79 kampe, skyder JR under 40% – ligeledes skyder han under 35% fra 3’eren i 43 kampe. Hvis man medregner playoffs, så skyder han under 40% i 9 ud af 11 og otte gange er han under 35% fra 3’eren.

Læs også: LeBron, Jeg er en Håbløs Romantiker

Han startede sæsonen elendigt og har været virkelig ustabilt i de første 4.5 måned af sæsonen. Dog sluttede han fantastisk af i de sidste 15 kampe hvor han snittede over 50% fra gulvet, hvilket er den eneste grund til han fik prisen. Hvis man kigger på de første fire måneder, så snitter han kun lige under 41% fra gulvet.

Hvis man vendte sæsonen om, så den foregik fra april til november, så er jeg stensikker på han ikke havde fået prisen – så havde en spiller som Jamal Crawford nok fået prisen, da han lidt havde en omvendt sæson af Smith.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Så ud fra dette, kan jeg kun sige at jeg ikke synes han har gjort sig fortjent til prisen – og hvis han har, så er det kun i mangel af bedre.

(Foto: Flickr – Basketball Schedule)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Basketligaen

Søndag debuterede Reggie Kissoonlal for Maine Celtics i NBA G-League, og den tidligere Randers Cimbria-spiller gjorde en god figur i sine første minutter i...

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Nyhedsoversigt

Nike har udgivet deres 2022-23 City Edition-trøjer

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

NBA

Philadelphia 76ers får frataget to anden runde draft valg i henholdsvis 2023 og 2024 grundet brud på regler om forhandling med spillere.

Milwaukee Bucks

Ugens spillere i NBA er kåret