fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Miami Heat

Erik Spoelstra har skrevet under på den største trænerkontrakt i NBA’s historie

Miami Heat træneren Erik Spoelstra har skrevet under på den hidtil største kontrakt til en NBA træner i historien. Kontrakten strækker sig over hele otte år.

Foto: Erik Drost - Flickr

Erik Spoelstra har skrevet under på en kontraktforlængelse med Miami Heat. Det er imidlertid ikke bare, hvilken som helst kontraktforlængelse. Han har skrevet under på den største kontrakt, der nogensinde er givet til en træner i NBA. Det oplyser både Shams Charania og Adrian Wojnarowski på X.

Den nye kontrakt strækker sig over otte år og Spoelstra kan se frem til 120 millioner dollar henover de otte år. Det svarer til næsten 818 millioner danske kroner.

Erik Spoelstra startede med at arbejde for Miami Heat helt tilbage i 1995. Her startede han som videokoordinator, men blev så assistentræner i 1997. Han tog over som cheftræner i 2008 og har siddet ved roret siden da.

Han har været med til at vinde alle Miami Heats tre mesterskaber. Et som assistentræner i 2006 og to som cheftræner i 2012 og 2013. Han er den mest vindende træner i Miami Heats historie med 725 sejre som cheftræner i grundspillet i karrieren.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.