fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Endnu en serie udlignet: Rutineret center storspiller i Celtics-sejr

Der var bidrag fra uventet kant, da Boston Celtics genvandt hjemmebanefordelen ved at udligne til 2-2 i serien mod Milwaukee Bucks. Rutinerede Al Horford scorede nemlig hele 30 point i sejren.

Foto: Flickr - Eric Drost

Det var ikke den helt, Celtics forventede, men det var den, de havde brug for, da rutinerede Al Horford leverede hele 30 point natten til tirsdag.

Det gav Boston Celtics en uhyre vigtig sejr i slutspilsserien mod Milwaukee Bucks, som smed den hjemmebanefordel, de havde vundet i kamp 1, da de ‘stjal’ en sejr i Boston.

Ikke nok med at han scorede point i bunker, så var Celtics-centeren ekstremt effektiv, da han ramte 11 af sine 14 forsøg fra gulvet, og hans betydning er tydeliggjort i statistikken om plus-minus på banen, da Celtics vandt med 20 point i de knap 42, Horford var på banen.

Giannis Antetokounmpo leverede endnu en gang en stor præstation med 34 point og 18 rebounds, men det var den anden stjerne i Bucks’ startopstilling, der havde store problemer, hvilket gav store problemer for hjemmebaneholdet.

Bucks var nemlig minus 23 i de minutter, hvor Jrue Holiday var på banen. Desuden ramte han blot 5 af de 22 skud, han forsøgte i opgøret.

Serien vender nu tilbage til Boston, hvor kamp 5 løber af stablen natten til onsdag klokken 01:00 dansk tid.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Boston Celtics

Boston Celtics er med sejren i nat en kamp fra at spille i finalen. Sidste gang de spillede i en finale var i 2010.

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Boston Celtics

Miami Heat vandt en vigtig kamp i Boston med cifrene 109-103.

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.