fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Diana Taurasi øjner muligt comeback

Diana Taurasi overvejer om hun skal spille hendes 19 sæson i WNBA. Det er dog flere ting, der skal overvejes.

Taurasi blev valgt med det første valg tilbage i 2004 og har spillet hele hendes karrierer hos Phoenix Murcury. Hun er på nuværende tidspunkt unrestricted free agent.

Diana Taurasi indikerede overfor en tv-station i Arizona, at hun læner sig mod at vende tilbage til næste år, der vil blive hendes 19’ene sæson i WNBA.

Til 3TV/CB5 udtalte hun således om hendes fremtid: “Jeg er begyndt at træne, så … i det øjeblik jeg begynder at træne, betyder det, at jeg er all-in. Når du kommer til et bestemt punkt i dit liv og din professionelle karriere, begynder du at tage forskellige ting i betragtning. Når du har to børn, en familie, begynder du at overveje forskellige ting, som din tid og energi.”

Taursi snittede 16,7 points, 3,4 rebounds og 3,8 assists i 31 kampe sidste sæson. Hun spillede ikke med i slutspillet grundet en lårskade. Phoenix endte 15-21 og måtte se sig slået af Las Vegas Aces, der endte med at vinde mesterskabet.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

WNBA ejer Mark Davis skulle angiveligt have betalt nogle spiller under bordet, da man ikke kan overskride den årlige salary cap. Dette har endnu...

Internationalt

De to danske stortalenter Alberte Rimdal og Frida Formann har fundet vej til en ny WNBA mock draft, og det vækker optimisme for en...

NBA

Efter den problematiske ejer Robert Sarver blev presset til at sælge Suns og Mercury, er der nu fundet en ny køber, der vil give...

Nyhedsoversigt

Brittney Griner er blevet løsladt fra russisk varetægt efter den amerikanske præsident, Joe Biden, indgår bytteaftale, der involverer dømt våbenhandler fra Rusland.

WNBA

Dallas Wings har udnævnt Latricia Trammell som ny træner

Nyhedsoversigt

Brittney Griner, der har været tilbageholdt i Rusland siden februar, skal nu afsone ni år i Rusland.

Nyhedsoversigt

Flere kampe i løbet af sæsonen, er blot en af de nye tiltag for den kommende sæson.

Nyhedsoversigt

Stewie 1 fra Puma er den første signatursko fra en WNBA-spiller i mere end et årti.