fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Chris Paul sender Phoenix i ekstase

Et energisk publikum og et Suns-hold med Chris Paul i spidsen sikrede sig kamp 1 i NBA-finalerne.

Giannis var tilbage på gulvet på trods af sin knæskade, der ikke desto mindre stadig virkede til at hæmme grækeren i kamp 1.

En kamp 1, der aldrig for alvor var spændende i anden halvleg, da Phoenix Suns satte sig tungt på den del af kampen. Suns vandt 118-105.

Der var to udslagsgivende faktorer, som var essentielle i sejren.

Chris Paul x DeAndre Ayton

Suns’ mest hyppigt brugte spil var, at Chris Paul drev bolden op ad banen, hvorefter Ayton satte en screening ude på gulvet for derefter at rulle mod kurven. Med andre ord en pick and roll på toppen.

Grunden til, at Monty Williams havde stort fokus på det spil, var, at Brook Lopez skulle udstilles for sin hurtighed eller mangel på samme i forsvaret. Det havde Suns stor succes med, da Paul enten kunne aflevere bolden til Ayton tæt ved ringen eller skyde sit lille mellemdistanceskud.

Det kastede totalt 54 point af sig mellem de to, der, sammen med Devin Booker, var drivkraften i Phoenix’ angreb. Stjernetrioen stod for 81 point kombineret.

Den succesfulde pick and roll  havde også en anden vigtig indflydelse på kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Lopez på bænken

Chris Pauls exceptionelle spil betød, at Brook Lopez ikke kunne være på banen, selvom han producerede fint i den offensive ende af banen.

Bucks-centeren spillede blot 22 minutter, da han simpelthen blev udstillet af The Point God i samarbejde med DeAndre Ayton.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det blev dyrt for Bucks, der manglede den store center i modsatte ende af banen, hvor han både kan score med ryggen til kurven og fra distancen.

Der var inden serien lagt op til en stor center-duel mellem de to føromtalte, hvor bundrutinerede Lopez skulle udnytte Ayton manglende erfaring. Det blev mildest talt aldrig rigtig tilfældet.

De to centere har mange ligheder, men også mange forskelle. Begge er old school-centere, da flere og flere hold er gået væk fra den store og tunge center. Men de er også meget forskellige i deres måde at score bolden på.

Lopez er en noget tungere spiller, der kan score fra distancen og i posten. Ayton derimod vil hellere modtage bolden i et drive mod kurven for derfra at udnytte sin fysik tæt ved ringen.

Ayton og Suns vandt ikke blot kampen suverænt, men også duellen under kurven, hvilket centeren kan takke sin legendariske point guard for.

Kamp 2 spilles ligeledes i Phoenix. Det sker natten til fredag klokken 3:00.

https://www.youtube.com/watch?v=bNXzz9jJXIc

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.