fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Charlotte Hornets opsiger tidligere førsterundevalg efter bizarre opslag

Det tidligere førsterundevalg Kai Jones har fået opsagt sin kontrakt med Charlotte Hornets efter opsigtsvækkende opslag på de sociale medier Instagram og X.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Situationen med Kai Jones i Charlotte Hornets har været svær at forstå henover efteråret.

Den 22-årige center lagde først en besynderlig video ud på Instagram Live, hvorefter han meldte ud på det sociale medie X, at han gerne ville trades væk fra organisationen.

Onsdag besluttede Hornets sig så for at opsige kontrakten med Jones, der i 2021 blev valgt som nummer 19 i draften.

Det var tidligere på ugen meldt ud, at han ikke ville deltage i træningslejren før sæsonen grundet “personlige årsager”.

Udover at bede om et trade væk, havde han også rettet kritik mod holdkammerater LaMelo Ball og Brandon Miller i et andet opslag på X. Her skrev han:

“Jeg har haft en højere fg% (Field Goal Percentage red.), siden jeg kom ud af livmoderen, og ingen af dem kan dække mig, så kend spillet, før du snakker til ham her”.

Han har tidligere i flere omgange meldt ud på sociale medier, at han ser sig selv som “the GOAT”. Altså den bedste nogensinde.

Trods den store selvtillid var det ikke meget, Kai Jones nåede at vise i sin tid med Hornets. I sine to første sæsoner snittede han 2.7 rebounds, 2.0 rebounds og 0.7 blocks. Han nåede i alt at spille 67 kampe med holdet.

Alt tyder på, at Jones kæmper med nogle personlige problemer i en eller anden forstand. Man kan derfor ikke håbe på andet, end at situationen løser sig bedst muligt for ham.

Tidligere på ugen havde han desuden denne udveksling med Terrence Ross, der senest var med Phoenix Suns, på X.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

NBA

Topholdet i Western Confrence Oklahoma City Thunder forstærker sig trade deadlinen, hvor de henter Gordon Hayward fra Charlotte Hornets.

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.

Analyser

Hvad er Charlotte Hornets uden Michael Jordan som ejer? Det får vi at se i den kommende sæson, hvor LaMelo Ball træder ind skadesfri...

EuroLeague

De forsvarende franske mestre AS Monaco har officielt underskrevet en kontrakt med Kemba Walker, der har været All-Star i NBA fire gange.

NBA

LaMelo Ball ser ud til at være blevet enig med Charlotte Hornets om en kontraktforlængelse på fem år, der ville betale ham næsten 1,8...

Charlotte Hornets

Michael Jordan overvejer at sælge størstedelen af sit ejerskab i Charlotte Hornets efter 13 år i spidsen, beretter ESPN´s Adrian Wojnarowski.

NBA

Los Angeles Clippers har tydeligvis været opsatte på at forbedre deres trup mest muligt ved denne trade deadline. Nu finder de en ny center...