fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Breaking: Damian Lillard vil trades væk fra Portland Trail Blazers

Portland Trail Blazers-legenden Damian Lillard har netop bedt om at blive tradet væk efter 11 sæsoner med holdet.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Damian Lillard vil væk.

Efter 11 sæsoner med Portland Trail Blazers har superstjernen kontaktet ledelsen og bedt dem om at finde en ny destination til ham. Det er meldingen fra blandt andet ESPN, The Athletic og Bleacher Report.

Adrian Wojnarowski skriver desuden, at holdet forventes at møde hans forespørgsel.

Her tilføjer han, at Miami Heat, Los Angeles Clippers og Philadelphia 76ers er tre hold, der har interesse i at finde en trade for Lillard.

Shams Charania skriver, at han specifikt har et ønske om at lande i Miami Heat.

Den 32-årige point guard er i sin lange karriere med Trail Blazers blevet en lokal legende. Nu ser det så ud til, at deres veje snart skal skilles.

Hans nuværende kontrakt er ind til 2026/27-sæsonen, hvor han har en option i det sidste år.

I sin tid med Trail Blazers har han været All Star syv gange samt været på lige så mange All-NBA hold. Han er desuden den mest scorende spiller i holdets historie.

På trods af hans store individuelle præstationer, er det aldrig blevet til mere end en enkelt optræden i Western Conference Finals.

I 2022/23-sæsonen viste han, at han stadigvæk er en fantastisk offensiv spiller, da han snittede 32 point, fem rebounds og syv assists.

Med tilføjelsen af flere unge spillere igennem draften, er Lillards og holdets ambitioner måske ikke de samme i den nærmeste fremtid. Det kan derfor også forventes, at Trail Blazers vil forsøge at få unge spillere og draft picks tilbage for Lillard.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks har på under 24 timer valgt en ny cheftræner. Valget endte på mesterskabsstræneren Doc Rivers.

Milwaukee Bucks

På Victor Wembanyamas 20-årsfødselsdag kunne det franske stjernefrø i nattens opgør mod Milwaukee Bucks ikke lade være med at levere det ene sindssyge highlight...

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.

Analyser

I mere end et årti har Damian Lillard været synonym med Portland Trail Blazers. Nu har Dame D.O.L.L.A. flyttet sit rapstudie til Milwaukee, og...