fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Boston bomber Bucks på sommerferie

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

22-4. Det var antallet af 3’ere, som henholdsvis Boston Celtics og Milwaukee Bucks ramte i den altafgørende kamp 7 søndag aften i TD Garden.

Som statistikken antyder, kunne Bucks ikke ramme noget som helst fra distancen, hvorimod Celtics ført an af Grant Williams havde godt med tur i den. Den unge forward ramte hele syv treere, hvilket er klart det højeste antal i hans karriere hidtil. Samtidig blev han kampens topscorer med 27 point.

Generelt var kampen præget af stor intensitet, mange angrebsfejl og uskønt angrebsspil fra specielt udeholdet. Giannis Antetokounmpo startede ellers kampen ud med lyn og torden, men den stærke græker lignede en mand, der blev træt i løbet af opgøret, hvor han blandt andet brændte på op til flere åbne layups.

Sejren på 109-81 til hjemmeholdet betyder, at Boston Celtics skal møde Miami Heat i Eastern Conference Finals.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.