fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Boston bomber Bucks på sommerferie

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

22-4. Det var antallet af 3’ere, som henholdsvis Boston Celtics og Milwaukee Bucks ramte i den altafgørende kamp 7 søndag aften i TD Garden.

Som statistikken antyder, kunne Bucks ikke ramme noget som helst fra distancen, hvorimod Celtics ført an af Grant Williams havde godt med tur i den. Den unge forward ramte hele syv treere, hvilket er klart det højeste antal i hans karriere hidtil. Samtidig blev han kampens topscorer med 27 point.

Generelt var kampen præget af stor intensitet, mange angrebsfejl og uskønt angrebsspil fra specielt udeholdet. Giannis Antetokounmpo startede ellers kampen ud med lyn og torden, men den stærke græker lignede en mand, der blev træt i løbet af opgøret, hvor han blandt andet brændte på op til flere åbne layups.

Sejren på 109-81 til hjemmeholdet betyder, at Boston Celtics skal møde Miami Heat i Eastern Conference Finals.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

NBA

Med en sejr over Phoenix Suns tidligt i morges dansk tid sikrede Milwaukee Bucks sig en slutspilsplads.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Boston Celtics

Ugens spillere er blevet kåret i NBA. Valget er faldet på to guards i Shai Gilgeous-Alexander og Derrick White

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet