fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlev præsenterer ny træner

Miguel López Ventosa er ny cheftræner for BMS Herlev i Kvindebasketligaen.

Foto: Robert Dines Rasch

Spanske Miguel López Ventosa overtager roret for BMS Herlevs kvindeligahold.

Det har klubben offentliggjort på sin facebookside.

Ventosa tager over for Jesper Lundin, der valgte at stoppe som cheftræner efter sæson 21/22. Lundin er dog ikke fortid i klubben, idet han fortsætter i rollen som kvindeholdets sportschef.

Den spanske cheftræner er ansat i en fuldtidsstilling og vil udover Kvindebasketligaen-holdet også stå i spidsen for deres U19-kvinder samt endnu et hold, der dog står oplyst i facebookopslaget.

“Efter min første uge i Danmark indså jeg størrelsen af ​​denne fantastiske klub. Der er mange unge spillere, der ønsker at vokse og fortsætte med at udvikle sig som basketballspillere og som mennesker. Mit mål, mens jeg arbejder for denne klub, vil være: at sikre, at spillerne fortsætter med at udvikle sig, at gøre klubben bedre og at forbedre mig som træner. Jeg vil gerne takke alle bestyrelsesmedlemmer for at give mig denne mulighed, og især Jesper Lundin for at gøre alt så nemt. Vi har en rigtig fed udfordring foran os og en sæson, vi skal nyde sammen,” siger Miguel López Ventosa til klubbens facebookside.

BMS Herlev sluttede på fjerdepladsen i Basketligaen i den forgangne sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere BMS Herlev-spiller AJ Sumbry skifter til franske Ruil A.C. Rac Basket på en etårig aftale.

AKS Falcon

Falcon-stjernen Emilie Hesseldal skal i den kommende sæson udfolde sit talent i den svenske liga, da hun har skrevet under på en aftale med...

AKS Falcon

Jesper Krone fortsætter som cheftræner for AKS Falcon ovenpå en sæson, hvor klubben vandt ´The Double´.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet markant forstærkning til holdet i form af August Haas, der er tilbage i Danmark efter et ophold i Island.

Basketligaen

Basketballshoppen Nordic Basketball har for de kommende fire år købt rettighederne til BMS Herlevs arenanavn. Herlevs hjemmebane vil derfor fremover hedde Nordic Basketball Arena.

Basketligaen

BMS Herlev har tilføjet amerikanske Eamonn Joyce til holdet.

Basketligaen

Lørdag præsenteret BMS Herlev to nye spillere. Lucas Kjær Meyer og Nikolaj Weuder skal prøve kræfter med Basketligaen for Herlev-holdet.

Basketligaen

BMS Herlev har været i Bülowsvejshallen, og har hentet to af Falcons U-19 spillere. Magnus Larsen og Morgan Brohammer er nye spillere på holdkortet...