fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager forstærker med rutineret franskmand

Basketligaen begynder lige om lidt, og BK Amager har hentet ind til den kommende sæson. Klubben har præsenteret den franske Lens Aboudou.

Foto: Robert Dines Rasch

Der har været stor udskiftning på en stor del af holdene i den bedste danske basketballrække. Hos Amager har der dog ikke været ret mange udskiftningerne, men der er blevet præsenteret en ny profil hos BK Amager. Den franske spiller, Lens Aboudou. skal i den kommende sæson tørne ud for klubben fra Amager.

Den franske forstærkning kommer til Danmark efter mange år som professionel i fransk basketball, hvor han blandet andet har spillet for JDA Dijon, Anitbes Sharks og Challans.

Lens Aboudou bliver en del af en BK Amager-trup, hvor en masse af navnene, på holdkortet, er genganger. Jordan Naughton, Oscar Quackenbush, Tomas Alti Bjakason, Linus Grøn og Oscar Palmqvist er alle sammen en del af truppen til den kommende sæson i Basketligaen.

Den nye franskmand er dog ikke den eneste spiller, som ikke stod på Amagers holdkort i sidste sæson. For klubben har hentet deres tidligere spiller, Jack Gjeding, tilbage til Amager.

BK Amagers sæson starter på lørdag, hvor de får besøg af Bears Academy. Den kamp bliver spillet klokken 14:30 i Amagerhallen.

 

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Basketligaen

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Bakken Bears

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Basketligaen

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Basketligaen

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

Basketligaen

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.