fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC-amerikaner færdig i hovedstadsklubben

Tahj Small er ikke længere en del af BC Copenhagen-truppen. Det skriver klubben i et opslag på sociale medier, hvor de også forklarer, at det er en fælles beslutning mellem klubben og spilleren.

Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

12 kampe.

Det nåede Tahj Small at spille for BC Copenhagen i Basketligaen. Han kommer ikke til at være en del af BC-truppen, når de om en uge spiller deres næste kamp i Playoff B. Det skriver klubben i et opslag på Facebook.

I opslaget skriver klubben også, at det er fælles beslutning med spilleren, der nu kan søge andre muligheder.

De skriver også, at Tahj Smalls afgang betyder, at de unge spillere i klubben kan se frem til mere spilletid i Playoff B.

Den amerikanske guard kom til Nørrebro i oktober sidste år. 

Han snittede 15,6 point, 6,2 rebounds og 2,1 assists per kamp i grundspillet for holdet fra Nørrebro.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.