fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BC Copenhagen tilføjer amerikansk guard til holdkortet

Der er kommet forstærkninger til BC-truppen. Klubben fra hovedstaden har hentet den amerikanske shooting guard Tahj Small.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Seks kampe inde i den nye sæson har BC Copenhagen tilføjet en ny spiller, som skal gøre BC-truppen stærkere. Klubben har hentet den amerikanske shooting guard, Tahj Small, til klubben.

Tahj Small kommer til BC Copenhagen efter nogle sæsoner i college basketball, hvor han senest spillede for Utah Valley University. I den sæson for Utah Vally Wolverines spillede han 35 kampe, og han lavede i gennemsnit 5,1 point, 2,3 rebounds og 1,1 assists per kamp.

Inden Tahj Small rykkede til Utah for at spille for Utah Vally Wolverines, spillede han for Tarleton State Texans, hvor han i den sidste sæson hos dem snittede 13,8 point, 5,6 rebounds og 1,3 assists.

På klubbens Facebookside skriver de, at de håber, at Tahj Small kan nå at spille med i søndagens kamp, hvor BC skal spille mod Holbæk-Stenhus.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.