fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tager revanche mod Svendborg Rabbits

Bakken Bears tog mandag aften revanche mod Svendborg Rabbits og genindtog førstepladsen i Playoff A.

Foto: Championsleague.basketball

Mandag aften var der smil i smilets by, da Bakken Bears slog Svendborg Rabbits og fik revanche for sidste uges nederlag. Bakken førte hele kampen og endte med en score på 99-89. Det er deres 11 sejr i streg på hjemmebane.

Brandvarm start

Det var tydeligt, at Bjørnene havde noget at bevise efter 83-82 nederlaget til kaninerne i torsdags. Lige fra tip-off bragte de energi og kom flyvende fra start med et imponerende 22-2 run og sluttede første periode med en 29-8 føring. Gustav Knudsen var brandvarm og scorede 13 point i kampens første seks minutter, heriblandt to 3-pointsscoringer og et flot dunk.

I anden periode kom kaninerne bedre med og begyndte at skære ned i Bakkens føring. Med blandt andet tre ramte 3-pointsscoringer og seks point fra Tope Arikawe fik de føringen ned på 12 point et minut inden halvleg. Bakken svarede dog igen med fem hurtige point og stillingen til halvleg var 46-29.

Kaninerne kæmpede

Jermaine Marrow fra Rabbits åbnede tredje periode med en and-one og en treer. Det resulterede i et 8-2 run og føringen var nede på 11 point. Herefter skiftedes holdene til at score og sådan forsatte det resten af perioden. Selvom Kaninerne kæmpede bravt havde Bjørnene altid et modsvar. Igen sluttede Bakken perioden bedst med 7-0 run og førte med 18 point. 

Trods seks ramte 3-pointsscoringer i fjerde periode, heriblandt fire af D. Whitfield, var føringen for stor at indhente for Rabbits og det blev Bakken Bears der løb med sejren på 99-89.

Prangende præstationer

Gustav Knudsen sluttede kampen med en flot double double med 18 point og 10 rebounds. Darko Jukic snusede også til en double double men manglede en enkelt assist. Han endte med 13 point på fem ud seks ramte skud og 9 assists. Fra bænken leverede Skyler Flatten og Elijah Childs henholdsvis 17 og 14 point. Bjørnene ramte i alt 13 3-pointsskud.

For kaninerne var det Devin Whitfield der tog rampelyset med seks ramte treere og 24 point, 8 rebounds og 5 assist. Tope Arikawe var den eneste bænkspiller der formåede at score. Han ramte 10 ud af 14 point fra gulvet og scorede 20 point.

Med sejren rykker Bakken op på førstepladsen igen. Om de bliver der, bliver afgjort på torsdag kl 19:15, når de huser BMS Herlev. Svendborg Rabbits spiller igen samme dag, samme tidspunkt på udebane imod Team FOG Næstved.

Skrevet af

Jeg er 22 år gammel og er bosat i Holstebro. Jeg elsker NBA og har fulgt med siden 2016.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.