fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears vinder i Næstved i anden kamp af finaleserien

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Skyler Bowlin og Ryan Evans
Foto: Basketball Champions League

Efter Bakken Bears overbevisende sejr i første kamp i finaleserien, gik turen til Næstved. Her skulle Team FOG Næstved forsøge at få revanche og hente en sejr på hjemmebane. Det lykkedes ikke for dem. I stedet tog Bakken Bears en 2-0 føring med hjem til Aarhus. Kampen endte 69-83 til Bjørnene.

Bears bedst fra start

Bakken Bears kom godt fra start i opgøret. Allerede efter lidt over to minutters spil var de foran med syv point, 2-9. Efter en timeout fik Næstved lidt bedre styr på deres spil, men Bakken fortsatte samtidig deres gode takter. Bears vandt periode. 17-24. De blev især ført an af Ryan Evans, der allerede havde ni point efter første periode.

Kamp i højt tempo

Team FOG Næstved startede anden periode ud med at score seks ubesvarede point, og de fik skåret føringen ned til ét point.

Thik Bol fik sat gang i publikum med et rigtigt flot opfølgningsdunk, og Næstved havde momentum i første halvdel af anden periode. Bakken havde svært ved at holde Næstved fra at score i anden periode. Ian Dubose gav Næstved deres første føring siden de første sekunder af kampen, da han bragte dem foran 29-28.

Selv med Næstveds momentum i anden periode fik Bakken vendt kampen igen. De gik til halvleg med en føring på ni point, 36-45.

Bakken stak af

Darko Jukić startede anden halvleg ud med et flot ‘and-1′ spil, og derfra stod der Bears på kampen.

Næstved havde nogle rigtig finde defensive stop, men de kunne alligevel ikke få lukket ned for Jukić og co. Bakken Bears fik i løbet af perioden udbygget føringen til 16 point, og havde et stort forspring på vej ind i sidste periode.

Ian Dubose holdte lidt liv i Næstved, men kunne ikke hamle op med Bakken. Mike McGuirl blev småskadet i løbet af kampen, hvilket heller ikke gjorde det lettere for Næstved.

Til slut i kampen fik Næstved lidt hurtige point, men de kom ikke for alvor op og truede Bakken, der vandt opgøret 69-83.

Kampens spillere

Bakken Bears blevet hjulpet godt på vej af en velspillende trio bestående af Darko Jukić, Skyler Flatten og Ryan Evans. De havde henholdsvis 22, 19 og 17 point i kampen og alle sammen på rigtig fine skudprocenter.

For Team FOG Næstved kom det meste fra Ian Dubose. Han sluttede kampen på 22 point sammen med otte rebounds og fire assists. Med Mike McGuirls skade i løbet af kampen, var det Dubose, det skulle komme fra.

I næste opgør af finaleserien skal de to hold en tur til Vejlby-Risskov Hallen og spille i Smilets By. Den kamp bliver spillet torsdag den 18. maj klokken 19:15.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...