Bakken Bears vinder i Næstved i anden kamp af finaleserien

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Skyler Bowlin og Ryan Evans

Efter Bakken Bears overbevisende sejr i første kamp i finaleserien, gik turen til Næstved. Her skulle Team FOG Næstved forsøge at få revanche og hente en sejr på hjemmebane. Det lykkedes ikke for dem. I stedet tog Bakken Bears en 2-0 føring med hjem til Aarhus. Kampen endte 69-83 til Bjørnene.

Bears bedst fra start

Bakken Bears kom godt fra start i opgøret. Allerede efter lidt over to minutters spil var de foran med syv point, 2-9. Efter en timeout fik Næstved lidt bedre styr på deres spil, men Bakken fortsatte samtidig deres gode takter. Bears vandt periode. 17-24. De blev især ført an af Ryan Evans, der allerede havde ni point efter første periode.

Kamp i højt tempo

Team FOG Næstved startede anden periode ud med at score seks ubesvarede point, og de fik skåret føringen ned til ét point.

Thik Bol fik sat gang i publikum med et rigtigt flot opfølgningsdunk, og Næstved havde momentum i første halvdel af anden periode. Bakken havde svært ved at holde Næstved fra at score i anden periode. Ian Dubose gav Næstved deres første føring siden de første sekunder af kampen, da han bragte dem foran 29-28.

Selv med Næstveds momentum i anden periode fik Bakken vendt kampen igen. De gik til halvleg med en føring på ni point, 36-45.

Bakken stak af

Darko Jukić startede anden halvleg ud med et flot ‘and-1′ spil, og derfra stod der Bears på kampen.

Næstved havde nogle rigtig finde defensive stop, men de kunne alligevel ikke få lukket ned for Jukić og co. Bakken Bears fik i løbet af perioden udbygget føringen til 16 point, og havde et stort forspring på vej ind i sidste periode.

Ian Dubose holdte lidt liv i Næstved, men kunne ikke hamle op med Bakken. Mike McGuirl blev småskadet i løbet af kampen, hvilket heller ikke gjorde det lettere for Næstved.

Til slut i kampen fik Næstved lidt hurtige point, men de kom ikke for alvor op og truede Bakken, der vandt opgøret 69-83.

Kampens spillere

Bakken Bears blevet hjulpet godt på vej af en velspillende trio bestående af Darko Jukić, Skyler Flatten og Ryan Evans. De havde henholdsvis 22, 19 og 17 point i kampen og alle sammen på rigtig fine skudprocenter.

For Team FOG Næstved kom det meste fra Ian Dubose. Han sluttede kampen på 22 point sammen med otte rebounds og fire assists. Med Mike McGuirls skade i løbet af kampen, var det Dubose, det skulle komme fra.

I næste opgør af finaleserien skal de to hold en tur til Vejlby-Risskov Hallen og spille i Smilets By. Den kamp bliver spillet torsdag den 18. maj klokken 19:15.

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.