fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bænkspillere var vitale: Team FOG Næstved tog sikker sejr i Svendborg

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits, som nu ligger bag Næstved på tabellen i Playoff A.

Foto: Bent Adolfsen

Svendborg Rabbits, der i søndagens kamp måtte undvære profiler som Haimer Wright, Dylan Van Eyck og Anton Harboe, da de skulle forsøge at sikre sig tredjepladsen foran Team FOG Næstved. Begge holdene havde 34 point gående ind til kampen, så vinderen ville tage tredjepladsen og efterlade taberen på fjerdepladsen.

Opgøret i Svendborg blev en intens affære, hvor mandskaberne startede lige, indtil Næstved viste muskler og stak af. Team FOG Næstved vandt kampen med ti point. Pointtavlen viste 92-102, da holdene kunne gå fra banen efter 40 minutters basketball på påskedag i Svendborg.

Bænken blev vigtig

Team FOG Næstveds bænkspillere fik en rigtig stor rolle i sejren over Svendborg Rabbits. Både Devon Cooper og Davien Williamson startede på bænken, men kom på banen og førte an, da sejren skulle i hus. Begge kom ind og bragte noget energi på banen. En energi, som Svendborg Rabbits havde svært ved at holde tilbage. Davien Williamson kom ind og lavede 20 point, og Devon Cooper havde en endnu bedre kamp med 22 point, 8 assists og 6 rebounds, og han sluttede også som kampens topscorer.

Også D’andre Bernard blev vigtig. Han kom ind og bidrage med ni point og ni rebounds. De tre spillers præstation sikrede 51 point fra bænken, hvilket også var halvdelen af Team FOG Næstveds point i hele kampen.

De unge viste sig frem

Med store profiler på bænken iført joggingtøj, kunne Svendborgs unge kaniner få vigtige minutter på banen fra start. Tyrese Dada og Gabriel Vogel startede begge i kampen, hvor de begge viste sig frem på bedste vis.

Specielt Gabriel Vogel fik vist, hvorfor Svendborg Rabbits hentede ham til klubben, da de i sommers fortalte om deres planer med unge danske talenter. Han spillede en flot kamp, hvor han tog en masse kampe mod Team FOG Næstveds udenlandske profiler. Han sluttede kampen med 13 point og fem rebounds.

Næste runde

Den 4. april kommer Team FOG Næstved på en lidt større opgave, når de skal forsøge at besejre Bakken Bears. De forsvarende mestre fra Aarhus kommer til Næstved for at sikre sig flere point mellem dem og resten af holdene fra resten af top fire. Den kamp bliver fløjtet i gang klokken 19:15.

Dagen efter, den 5. april, skal Svendborg Rabbits i aktion igen. Der skal de en tur til Horsens, hvor de skal forsøge at gøre Værløse Blue Hawks kunsten efter og besejre de gulklædte. Den kamp starter klokken 19:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.