fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens blev nedlagt: Værløse Blue Hawks starter flot sejrsstime

Værløse Blue Hawks er inde i en flot periode, hvor de kan spille op mod de bedste. Det beviste de igen, da de besejrede Horsens IC med 70-78 i Forum Horsens.

Foto: Heinzefoto

Værløse Blue Hawks sikrede sig pladsen i Playoff A i de sidste runder af grundspillet, hvor nogle vigtige sejre vil nøglen til det forjættede land, Playoff A.

Et par kampe inde i slutspillet har Værløse bevist, at de hører til i toppen af dansk basketball. I mandags slog de Team FOG Næstved med 86-92. Og torsdag blev det Horsens ICs tur til at blive besejrede af Værløse. Gæsterne slog de gulklædte med 70-78.

Stærk kollektiv sikrede sejren

Værløse Blue Hawks vandt i Horsens takket være en virkelig solid holdindsats. På udebane viste de, hvordan et hold skal spille, når alle arbejder godt sammen. Holdets profiler gik forrest og viste ikke bare, at de kan score, men også hvordan man holder holdet samlet og skaber muligheder for de andre spillere. Dette gjorde det muligt for nogle af holdets mindre profiler til at vise, hvad de kan. De greb chancen og bidrog med masser af energi og vilje på banen og fik scoret nogle vigtige point. Disse indsatser var vigtige for sejren i Horsens.

Det blev Værløses helt store profil, Adam Heede-Andersen, der sluttede som kampens topscorer. Han havde 18 point, 6 rebounds og 5 assists, da kampen var færdigspillet.

Nærmer sig top fem

Med sejren i Horsens nærmer Værløse sig Randers Cimbria, der lige nu ligger på femtepladsen. Værløse sikrede sig sit 24. point, hvilket kun er fire point mindre end Randers, som dog har spillet en kamp mindre.

Selvom Værløse er inde flot periode, hvor de slår nogle af ligaens tophold, så bliver det svært for dem at hente Svendborg Rabbits, der lige nu ligger på ligaens fjerdeplads, der sikre en plads en semifinalerne i Basketligaen. Værløse er lige nu 10 point bagud til Rabbits, der lige nu har 34 point på fjerdepladsen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.