Horsens blev nedlagt: Værløse Blue Hawks starter flot sejrsstime

Værløse Blue Hawks er inde i en flot periode, hvor de kan spille op mod de bedste. Det beviste de igen, da de besejrede Horsens IC med 70-78 i Forum Horsens.

Værløse Blue Hawks sikrede sig pladsen i Playoff A i de sidste runder af grundspillet, hvor nogle vigtige sejre vil nøglen til det forjættede land, Playoff A.

Et par kampe inde i slutspillet har Værløse bevist, at de hører til i toppen af dansk basketball. I mandags slog de Team FOG Næstved med 86-92. Og torsdag blev det Horsens ICs tur til at blive besejrede af Værløse. Gæsterne slog de gulklædte med 70-78.

Stærk kollektiv sikrede sejren

Værløse Blue Hawks vandt i Horsens takket være en virkelig solid holdindsats. På udebane viste de, hvordan et hold skal spille, når alle arbejder godt sammen. Holdets profiler gik forrest og viste ikke bare, at de kan score, men også hvordan man holder holdet samlet og skaber muligheder for de andre spillere. Dette gjorde det muligt for nogle af holdets mindre profiler til at vise, hvad de kan. De greb chancen og bidrog med masser af energi og vilje på banen og fik scoret nogle vigtige point. Disse indsatser var vigtige for sejren i Horsens.

Det blev Værløses helt store profil, Adam Heede-Andersen, der sluttede som kampens topscorer. Han havde 18 point, 6 rebounds og 5 assists, da kampen var færdigspillet.

Nærmer sig top fem

Med sejren i Horsens nærmer Værløse sig Randers Cimbria, der lige nu ligger på femtepladsen. Værløse sikrede sig sit 24. point, hvilket kun er fire point mindre end Randers, som dog har spillet en kamp mindre.

Selvom Værløse er inde flot periode, hvor de slår nogle af ligaens tophold, så bliver det svært for dem at hente Svendborg Rabbits, der lige nu ligger på ligaens fjerdeplads, der sikre en plads en semifinalerne i Basketligaen. Værløse er lige nu 10 point bagud til Rabbits, der lige nu har 34 point på fjerdepladsen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.