Anthony Davis skriver under på max-kontrakt

Los Angeles Lakers er nået til enighed med Anthony Davis om en fem-årig max-kontrakt.
Anthony Davis - Los Angeles Lakers
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I går kom det frem at Los Angeles Lakers havde sikret en aftale med LeBron James til og med 2023-24. I dag er det så kommet frem, at de forsvarende mestre også er nået til enighed med deres anden All-NBA forward, Anthony Davis, om en kontraktforlængelse.

Anthony Davis får ifølge Rich Paul fra Klutch Sports en fem-årig max-kontrakt til en værdi af 190$ millioner med en early termination option forud for kontraktens femte år. Optionen betyder at Anthony Davis har mulighed for at komme ud af sin kontrakt før starten på 2024-25 sæsonen og i stedet blive free agent.

Det betyder at Anthony Davis kan forlade Los Angeles Lakers sammen med LeBron James i sommeren 2024, men betyder også at stjerneduoen være at finde i samme uniform de næste 3 sæsoner, hvor det bliver uhyre interessant, at følge deres jagt på endnu et mesterskab.

Anthony Davis har blot spillet en enkelt sæson hos Lakers, efter han kom til fra New Orleans Pelicans før begyndelsen på sidste sæson, og det var kun coronapandemien, der gjorde at successen lod vente på sig. Anthony Davis og LeBron James skulle nemlig kun bruge en enkelt sæson sammen, for et bringe The Larry O’Brien Trophy tilbage til LA.

De to superstjerner åbner 2020-21 sæsonen 22. december i Staples Center, hvor de møder bysbørnene fra Clippers, og skal tage første skridt mod et titelforsvar.

 

 

Se andre spændende artikler