Internationalt

All Star kampen var succesfuld

Der var mange forventninger til det nye All Star kampformat, hvilket blev forløst positivt i et underholdende, højdepunktsrigt og intenst opgør mellem Team Giannis og Team LeBron, der endte 155-157.

LeBron

Det var en spændende afslutning på All Star kampen, som kunne havde gået til både team LeBron og Team Giannis, men det blev førstenævnte. En kølig Anthony Davis, der efter eget udsagn brændte første straffe med vilje, da den stod 155-156, og satte nummer to, afgjorde kampen til slut.

All Star Kobe Bryant MVP prisen, som den er blevet omdøbt for at hylde Bryant, gik til Kawhi Leonard der dominerede med 30 point, syv rebounds og fire assist.

All Star kampen var en noget anderledes, end hvad NBA fans var vant til at se. Der var ikke på samme måde den her afslappethed og til dels ligegyldighed i starten af kampen. Det betød ikke mindre highlights. Det nye format var med små minikampe i hver periode, hvor vinderholdet fik penge til donationer til velgørenhed.

Underholdende, intens kamp

Det tog sig som sagt ud med forsvarspil fra starten af kampen, dog var det ikke 100 procent, som i en slutsspilskamp. Team LeBron dominerede de første tolv minutter af kampen, og vandt den første donation med cifrene 41-53.

I anden periode var Giannis opsat på at ændre lidt på tingene med blandt andet et hustle play ud til tilskuerne og tilbage på banen for et alley-oop dunk. De kom stærkt tilbage og vandt perioden med hele 51-30, hvor Trae Young sluttede perioden af med at ramme fra midten på buzzerbeateren.

Tredje periode af All Star kampen var perfekt, hvor vi fik endnu flere højdepunkter. Det var lige fra Kemba Walker stepback trepointsskud til Ben Simmons putback-dunk. Jayson Tatum var ligeledes i hopla med dunks, skud og gode afleveringer.

De afgørende tolv minutter bestod af intensitet, Mamba mentalitet og underholdende basketball. Der var også brok til dommerne i slutfasen, hvilket sjældent er set i All Star kampe.

Du kan se højdepunkter fra kampen i det her:

EuroCup

Tobias Jensen og Ratiopharm Ulm skal til oktober en tur til USA, når de møder NBA-holdet Portland Trail Blazers til en testkamp.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...