fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

All Star kampen var succesfuld

Der var mange forventninger til det nye All Star kampformat, hvilket blev forløst positivt i et underholdende, højdepunktsrigt og intenst opgør mellem Team Giannis og Team LeBron, der endte 155-157.

LeBron

Det var en spændende afslutning på All Star kampen, som kunne havde gået til både team LeBron og Team Giannis, men det blev førstenævnte. En kølig Anthony Davis, der efter eget udsagn brændte første straffe med vilje, da den stod 155-156, og satte nummer to, afgjorde kampen til slut.

All Star Kobe Bryant MVP prisen, som den er blevet omdøbt for at hylde Bryant, gik til Kawhi Leonard der dominerede med 30 point, syv rebounds og fire assist.

All Star kampen var en noget anderledes, end hvad NBA fans var vant til at se. Der var ikke på samme måde den her afslappethed og til dels ligegyldighed i starten af kampen. Det betød ikke mindre highlights. Det nye format var med små minikampe i hver periode, hvor vinderholdet fik penge til donationer til velgørenhed.

Underholdende, intens kamp

Det tog sig som sagt ud med forsvarspil fra starten af kampen, dog var det ikke 100 procent, som i en slutsspilskamp. Team LeBron dominerede de første tolv minutter af kampen, og vandt den første donation med cifrene 41-53.

I anden periode var Giannis opsat på at ændre lidt på tingene med blandt andet et hustle play ud til tilskuerne og tilbage på banen for et alley-oop dunk. De kom stærkt tilbage og vandt perioden med hele 51-30, hvor Trae Young sluttede perioden af med at ramme fra midten på buzzerbeateren.

Tredje periode af All Star kampen var perfekt, hvor vi fik endnu flere højdepunkter. Det var lige fra Kemba Walker stepback trepointsskud til Ben Simmons putback-dunk. Jayson Tatum var ligeledes i hopla med dunks, skud og gode afleveringer.

De afgørende tolv minutter bestod af intensitet, Mamba mentalitet og underholdende basketball. Der var også brok til dommerne i slutfasen, hvilket sjældent er set i All Star kampe.

Du kan se højdepunkter fra kampen i det her:

 

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...