fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Wizards væltede Raptors og lægger sig i toppen af Eastern Conference

Der var topbrag i Eastern Conference I nat. I kampen om 3. pladsen trak John Wall og co. det længste strå.

Hjemme i Toronto var Raptors uden Kyle Lowry, og de måtte strække våben i topopgøret mod Washington Wizards, der vandt kampen 105-96.

Kampen i Canada fik ikke helt den opmærksomhed, den fortjente, da Cleveland Cavaliers og Boston Celtics bragede sammen i det absolutte topopgør i Eastern Conference. Det gjorde dog ikke opgøret mindre interessant, da Raptors for første gang skulle se Ibaka præstere mod et tophold.

Holdet kan ikke efter kampen have været utilfredse med deres nyerhvervelse. Ibaka præsterede på højt niveau, men det var ikke nok mod holdet fra hovedstaden.

Den store oplevelse I kampen var Bojan Bogdanovic, der først ankom til Washington for en lille uge siden. Han scorede 27 point. John Wall lavede sin 13. double-double i træk med 12 point og 13 assists. Bradley Beal lavede 23 point og bød også godt ind for Wizards.

Hos Toronto blev DeMar DeRozan topscorer med 24 point, mens Serge Ibaka lavede 22 point og 12 rebounds.

De to hold har nu lige mange sejre (36), men Washington har kun 23 nederlag, mens Raptors har 25.

Foto: Keith Allison – Flickr

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...