fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Wizards’ stjerneduo viser vejen i overtidsdrama mod Lakers

Wizards tog i nat deres femte sejr i træk, mens Lakers tabte for tredje kamp i træk.

76ers at Wizards 2/25/18

Kampen var på forhånd anset som en formsag for Los Angeles Lakers, da de i nat tog imod Washington Wizards. Wizards ligger på en 13. plads i Eastern Conference, mens Laker før kampen lå på en andenplads i Western Conference. Det skulle dog ikke gå som forventet.

Lakers var uden Anthony Davis til opgøret, og holdet har nu måtte undvære ham i en længere periode. Det har påvirket de forsvarende mestres form, hvor de har spillet mange tætte kampe og også har tabt flere af dem.

Den mindre formkrise blev forværret i nat, hvor det blev til et 127-124 nederlag til Wizards.

Stjerneduo viser vejen

Kampen startede ellers som forventet med Lakers i kontrol. Ved halvleg var hjemmeholdet foran med 14 point, og langt inde i tredje periode var de også stort foran. Wizards gav dog ikke op, og anført af to velspillende stjerner i Bradley Beal og Russel Westbrook fik de kæmpet sig helt ind i kampen igen.

Pludselig var det så Wizards, der stod med vinder chancerne i slutningen af kampen. Ved stillingen 115-113 til Wizards trådte LeBron James dog i karakter. Med under 10 sekunder på uret tog han et drive på Westbrook, hvor han både fik lagt bolden i kurven og trak en fejl. LeBron missede dog sit straffekast, og da Beal missede gamewinneren i den anden ende, så gik kampen i overtid.

I overtiden løb Lakers tør for kræfter, mens Beal og Westbrook endnu engang trådte i karakter for Wizards. De to stjerner scorede samtlige Wizards point i overtiden, hvor de lavede seks point hver. Lakers havde ellers to muligheder for at udligne kampen i de sidste 10 sekunder, men både LeBron James og Kyle Kuzma missede deres 3-pointsforsøg.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Bradley Beal endte kampen med 33 point, 7 rebounds, 6 assists og 3 steals, mens Russel Westbrook spillede en af sine bedste kampe i sæsonen med 32 point, 14 rebounds og 9 assists. Lebron James spillede også en fornuftig kamp med 31 point, 13 assists og 9 rebounds.

Kampen var Wizards femte sejr i træk, og de ligner nu for alvor et hold, der kan spille med om slutspilspladserne i Eastern Conference.

Lakers er derimod inde i en mindre formkrise med tre nederlag i træk og nu ‘kun’ er 6-4 i de sidste 10 kampe. De har nu samme antal nederlag som både Clippers og Suns, mens Jazz trækker fra i toppen af Western Conference.

Du kan se highlights fra kampen her:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....

NBA

Sebastian Pfaff og Alexander Christiansen er tilbage i studiet til en snak om basketball. Sæsonen i NBA er i fuld gang, og derfor er...

NBA

NBA har udnævnt de to spillere, som er blevet valgt som ugens spillere for den forgangne uge. Valget er i denne omgang faldet på...

NBA

Efter at have fået sin rookie-sæson ødelagt med en rygskade er den igen gal for Michael Porter Jr., der skal opereres i ryggen og...

NBA

Et af de mest ventede comebacks i mange år nærmer sig, og nu er der nyt i sagen omkring Klay Thompson

NBA

De forsvarende mestre fra Milwaukee Bucks har sikret sig endnu en profil, da de får tilført DeMarcus Cousins.

NBA

Et stort dunk af Anthony Edwards blev fløjtet af, da dommerne dømte en fejl.

NBA

Her er top 10 highlights fra nattens kampe i NBA.