Wizards’ stjerneduo viser vejen i overtidsdrama mod Lakers

Wizards tog i nat deres femte sejr i træk, mens Lakers tabte for tredje kamp i træk.
76ers at Wizards 2/25/18
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Kampen var på forhånd anset som en formsag for Los Angeles Lakers, da de i nat tog imod Washington Wizards. Wizards ligger på en 13. plads i Eastern Conference, mens Laker før kampen lå på en andenplads i Western Conference. Det skulle dog ikke gå som forventet.

Lakers var uden Anthony Davis til opgøret, og holdet har nu måtte undvære ham i en længere periode. Det har påvirket de forsvarende mestres form, hvor de har spillet mange tætte kampe og også har tabt flere af dem.

Den mindre formkrise blev forværret i nat, hvor det blev til et 127-124 nederlag til Wizards.

Stjerneduo viser vejen

Kampen startede ellers som forventet med Lakers i kontrol. Ved halvleg var hjemmeholdet foran med 14 point, og langt inde i tredje periode var de også stort foran. Wizards gav dog ikke op, og anført af to velspillende stjerner i Bradley Beal og Russel Westbrook fik de kæmpet sig helt ind i kampen igen.

Pludselig var det så Wizards, der stod med vinder chancerne i slutningen af kampen. Ved stillingen 115-113 til Wizards trådte LeBron James dog i karakter. Med under 10 sekunder på uret tog han et drive på Westbrook, hvor han både fik lagt bolden i kurven og trak en fejl. LeBron missede dog sit straffekast, og da Beal missede gamewinneren i den anden ende, så gik kampen i overtid.

I overtiden løb Lakers tør for kræfter, mens Beal og Westbrook endnu engang trådte i karakter for Wizards. De to stjerner scorede samtlige Wizards point i overtiden, hvor de lavede seks point hver. Lakers havde ellers to muligheder for at udligne kampen i de sidste 10 sekunder, men både LeBron James og Kyle Kuzma missede deres 3-pointsforsøg.

Bradley Beal endte kampen med 33 point, 7 rebounds, 6 assists og 3 steals, mens Russel Westbrook spillede en af sine bedste kampe i sæsonen med 32 point, 14 rebounds og 9 assists. Lebron James spillede også en fornuftig kamp med 31 point, 13 assists og 9 rebounds.

Kampen var Wizards femte sejr i træk, og de ligner nu for alvor et hold, der kan spille med om slutspilspladserne i Eastern Conference.

Lakers er derimod inde i en mindre formkrise med tre nederlag i træk og nu ‘kun’ er 6-4 i de sidste 10 kampe. De har nu samme antal nederlag som både Clippers og Suns, mens Jazz trækker fra i toppen af Western Conference.

Du kan se highlights fra kampen her:

Se andre spændende artikler