fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Westbrook vist ud i Oklahoma-opvisning

Westbrook blev mandag nat vist tidligt i bad, efter endnu et kontroversielt dommerkald

Flickr - Keith Allison
Flickr - Keith Allison

Oklahoma City Thunder fik en katastrofal start, da de på MLK Day tog i mod et Sacramento Kings-mandskab, der havde vundet én ud af deres seneste ni kampe.

Oklahoma havde været ligeså svingende i det nye år, hvor det var blevet til tre sejre og tre nederlag.

Det lignede fra kampens start endnu et opgør, hvor Oklahoma ikke kunne finde rytmen, og hvor der nærmest hvilede en forbandelse over den cirkulære kurv.

Intet gik deres vej, og mod slutningen af anden periode, var Kings foran med 15 point. Anført af deres store center Willie Cauley-Stein, lignede det længe at holdet fra Sactown ville tage deres bare fjortende sejr.

Men det var et andet, mere engageret og tændt Thunder-mandskab, der kom ud fra omklædningsrummet til 3.periode, og inden længe havde de indhentet Kings’ føring.

Det ene alley-oop efter det andet kendetegnede det spillehumør Westbrook og Anthony pludselig havde genfundet.
3.periode blev vundet 31-16, og pludselig var der ikke meget spænding tilbage i kampen.

Drama skulle vi dog ikke snydes for.

Mod slutningen af kampen blev Russell Westbrook nemlig vist ud, efter to tekniske fejl.

Han løb mod kurven i vanlig Russell Westbrook stil, men blev ramt i ansigtet af De’Aaron Fox, der forsøgte at slå bolden ud af Westbrooks favn.

Han faldt brat til jorden, og tog sig til ansigtet. Lige lidt hjalp det, og dommeren dømte i stedet skridt på Westbrook.

Han var stærkt oprevet over kaldet, og lod dommeren vide det.

Det resulterede i to tekniske fejl lige i rap, og han blev sendt i bad, fire minutter før tid, og et assist væk fra en triple-double, hvis ikke man medregner hans ti turnovers.

Oklahoma endte med at vinde kampen 88-95, og dermed får de deres fjerde sejr i denne måned.

Du kan se hele episoden herunder, og selv bedømme om Westbrook har ret i sine anklager:

https://www.youtube.com/watch?v=BTHINF43ycc

 

Skrevet af

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...