fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Warriors kontrollerer Luka Doncic i overlegen sejr

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere på banen med formidabel forsvar og flydende angrebsspil.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Western Conference Finals fik i nat sin begyndelse, da Golden State Warriors på hjemmebane tog i mod Dallas Mavericks.

Efter en jævnbyrdig start med flere føringsskift scorede Warriors ti ubesvarede point i slutningen af første periode, som endte 28-18. Den føring blev aldrig for alvor truet, og Mavericks måtte se sig slået med cifrene 112-87.

Andrew Wiggings fortsatte hans fornemme præstation fra kamp 6 i serien mod Memphis Grizzlies. Han var aggressiv i angrebet, især i første periode, hvor han med 10 point var hovedarkitekten bag den relativ store føring. Ydermere gjorde han livet surt for Doncic i den anden ende.

Den slovenske vidunderdreng fandt aldrig en rytme, og selvom han endte med 20 point, var han holdets dårligste spiller målt på plus/minus statistikken.

Det var i sandhed en holdindsats fra Warriors. Hele syv spillere scorede mindst ti point. Holdets topscorer blev Stephen Curry med 21 point, der yderlige bidrog med 12 rebounds og 4 assists.

 

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.