fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Warriors kontrollerer Luka Doncic i overlegen sejr

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere på banen med formidabel forsvar og flydende angrebsspil.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Western Conference Finals fik i nat sin begyndelse, da Golden State Warriors på hjemmebane tog i mod Dallas Mavericks.

Efter en jævnbyrdig start med flere føringsskift scorede Warriors ti ubesvarede point i slutningen af første periode, som endte 28-18. Den føring blev aldrig for alvor truet, og Mavericks måtte se sig slået med cifrene 112-87.

Andrew Wiggings fortsatte hans fornemme præstation fra kamp 6 i serien mod Memphis Grizzlies. Han var aggressiv i angrebet, især i første periode, hvor han med 10 point var hovedarkitekten bag den relativ store føring. Ydermere gjorde han livet surt for Doncic i den anden ende.

Den slovenske vidunderdreng fandt aldrig en rytme, og selvom han endte med 20 point, var han holdets dårligste spiller målt på plus/minus statistikken.

Det var i sandhed en holdindsats fra Warriors. Hele syv spillere scorede mindst ti point. Holdets topscorer blev Stephen Curry med 21 point, der yderlige bidrog med 12 rebounds og 4 assists.

 

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

Tidligere Warriors-spiller Gary Payton II vender tilbage til Golden State efter en halv sæson for Trail Blazers.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.