fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Victor Wembanyama førte Spurs til sejr med historisk præstation

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der inkluderede hele 10 blokerede skud. San Antonio Spurs vandt kampen i Toronto med 23 point, 122-99.

Foto: fiba.basketball

San Antonio Spurs skulle natten til tirsdag dansk tid en tur til Toronto, hvor de skulle møde Toronto Raptors. Det skulle vise sig at blive en historisk mandag aften i Toronto. Victor Wembanyama gjorde nemlig noget, som ikke er blevet gjort i næsten 28 år.

Han scorede 27 point, tog 14 rebounds, lavede fem assists og blokerede 10 skud. Altså, en triple-double med 10 blokerede skud. Utrolig imponerende statline. Men hans fem assists er også med til at gøre aftenen historisk. Den sidste spiller, der leverede en kamp med over 20 point, 10 rebounds, fem assists og 10 blokerede skud var Hakeem Olajuwon, der gjorde det i april 1996.

Udover den flotte og historiske statline, tog Spurs også sejren på udenbane. De vandt kampen 122-99.

Her er nogle highlights fra Wembanyamas historiske aften:

Det er allerede Victor Wembanyamas anden triple-double i sin korte NBA-karriere. Nattens 10 blokerede skud sætter en ny career-high for førsteårsspilleren.

Han er ydermere den første spiller i mere end tre år og den 26. spiller nogensinde til at levere 10 eller flere blokerede skud i en triple-double.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

NBA

Toronto Raptors tradede OG Anunoby væk tidligere på sæsonen. Nu forstærker holdet sig med den høje skarpskytte Kelly Olynyk.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.