fbpx
Connect with us

NBA

Utah Jazz er nu favoritterne i Western Conference

Utah Jazz gjorde relativ kort proces mod et ung Grizzlies mandskab i første runde af slutspillet. De avancere nu til næste runde, hvor de møder vinderen af Mavs-Clippers serien.

Utah Jazz er videre til anden runde af slutspillet efter sejren på 126-110 i kamp 5 i serien mod Memphis Grizzlies. Det startede ellers vaklende for grundspillets bedste mandskab. Første kamp på hjemmebane blev til et overraskende nederlag på 109-112. Jazz var dog uden holdets primære angrebs-es, Donovan Mitchell, som modvilligt så til fra bænken efter en længere skadespause. Mitchell skulle dog vise sig at være afgørende i de efterfølgende fire kampe, hvor han snittede 28,5 point, 3 rebounds og 5,8 assists på bare 30 minutter per kamp.

I næste runde skal Utah møde vinderen af Dallas Mavericks og Los Angeles Clippers. Efter Lakers’ exit og Clippers’ vanskeligheder i første runde, har bookmakerne fået større tiltro til, at Utah kan repræsentere Western Conference i NBA Finals. Kun Brooklyn Nets er større favoritter til at vinde mesterskabet ifølge bookmakerne.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

NBA redaktør og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA