fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ugens spillere i NBA er kåret

Prisen for ugens spillere blev Pascal Siakam fra Toronto Raptors og Brandon Ingram fra New Orleans Pelicans

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Så er det blevet en ny uge i NBA. Det betyder, at NBA har udelt priserne for ugens spillere. Valget er faldet på Pascal Siakam fra Eastern Conference og Brandon Ingram fra Western Conference.

 

Pascal Siakam førte Toronto Raptors til en perfekt uge med fire sejre i fire kampe. Han har i de fire kampe scoret 24,8 points, haft 10,5 rebounds og lavede 4,8 assists.

I hans bedste kamp scorede han 33 points imod Atlanta Hawks. Toronto Raptors har vundet 29 kampe og tabt 23 kampe. Dette placere dem som nummer 6 i Eastern Conference.

 

 

New Orleans Pelicans gik 3-1 i den forhenværende uge, hvor Brandon Ingram spillede en stor rolle. Over 4 kampe scorede han 27,3 points, hentede 3,3 rebounds og lavede 9,3 assists.

Hans bedste kamp var imod Houston Rockets. I kampen scorede han 33 points og leverede 12 assists. New Orleans Pelicans har vundet 21 kampe og tabt 32 kampe. De er lige nu nummer 10 i Western Conference. Hvilket ville placere dem i play-in tuneringen, hvis sæsonen sluttede i dag.

 

 

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...