fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ugens spillere i NBA er kåret

Prisen for ugens spillere blev Pascal Siakam fra Toronto Raptors og Brandon Ingram fra New Orleans Pelicans

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Så er det blevet en ny uge i NBA. Det betyder, at NBA har udelt priserne for ugens spillere. Valget er faldet på Pascal Siakam fra Eastern Conference og Brandon Ingram fra Western Conference.

 

Pascal Siakam førte Toronto Raptors til en perfekt uge med fire sejre i fire kampe. Han har i de fire kampe scoret 24,8 points, haft 10,5 rebounds og lavede 4,8 assists.

I hans bedste kamp scorede han 33 points imod Atlanta Hawks. Toronto Raptors har vundet 29 kampe og tabt 23 kampe. Dette placere dem som nummer 6 i Eastern Conference.

 

 

New Orleans Pelicans gik 3-1 i den forhenværende uge, hvor Brandon Ingram spillede en stor rolle. Over 4 kampe scorede han 27,3 points, hentede 3,3 rebounds og lavede 9,3 assists.

Hans bedste kamp var imod Houston Rockets. I kampen scorede han 33 points og leverede 12 assists. New Orleans Pelicans har vundet 21 kampe og tabt 32 kampe. De er lige nu nummer 10 i Western Conference. Hvilket ville placere dem i play-in tuneringen, hvis sæsonen sluttede i dag.

 

 

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

NBA

Toronto Raptors tradede OG Anunoby væk tidligere på sæsonen. Nu forstærker holdet sig med den høje skarpskytte Kelly Olynyk.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.