fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tyreke Evans kan gøre comeback efter næsten tre års karantæne

Tyreke Evans er på vej tilbage til NBA, da han har fået tilladelse til at skrive under med hold efter sin næsten tre års lange karantæne.

Foto: Flickr - Keith Allsion

Tyreke Evans blev i maj 2019 smidt ud af NBA for et brud på NBA & NBPAs (National Basketball Players Association) ”Anti-drug-program”. Han har dermed siddet ude i kulden i næsten tre år, men nu har han fået lov til at vende tilbage til verdens bedste basketball-liga.

Ifølge NBA bliver man udelukket fra NBA i to år, hvis man tester positiv for et ”drug of abuse”. Det var tilfældet ved Evans, men nu kan han se frem mod at vende tilbage til ligaen, hvor han har haft sin daglige gang siden 2009.

Den nu 32-årige Tyrke Evans kan fra på fredag skrive under med et hold. Ifølge ESPNs Adrian Wojnarowski er Evans i god fysisk form, og han gør sig klar til at vise sig frem for nogle hold meget snart. Der er flere hold, der kan bruge en spiller som Evans, men dét hold, hvor rygterne er varmest er omrking Los Angeles Lakers, der ikke lavede nogle handler ved Trade Deadline.

Evans blev i 2009 valgt som nummer fire i draften af Sacramento Kings. Han havde en god rookie sæson, der blev kronet med en Rookie of The Year titel. Udover sin tid i Kings har han også været forbi New Orleans Pelicans, Indiana Pacers og Memphis Grizzlies. Over sin tiårige karriere har han haft 15,7 points, 4,8 rebounds og 4,6 assists i gennemsnit. Han har spillet 594 kampe i NBA.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Philadelphia 76ers har valgt at fyre cheftræner Doc Rivers efter slutspillet. River nåede tre sæsoner i spidsen for Sixers.

NBA

Årets forsvarsspiller, årets clutch spiller og årets træner i NBA er alle blevet kåret og offentliggjort.

Denver Nuggets

DeMarcus Cousins har nu fremtiden på plads, og den amerikanske centers nye klub er måske lidt af en overraskelse.

NBA

Der vil fremover være en ny turnering, der bliver spillet midt i sæsonen, efter en ny overenskomst mellem NBA og NBPA.

NBA

En ny aftale mellem spillerorganisationen og ligaen i NBA kommer til at ændre regler og format til All-NBA.

NBA

Efter et rekordlangt fravær fra NBA playoffs sikrede Sacramento Kings sig natten til torsdag en plads i playoffs for første gang i 16 år.

Miami Heat

ESPN´s Adrian Wojnarowski har løftet sløret for, hvem der indlemmes i Naismith Memorial Basketball Hall of Fame i 2023.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...