fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tyreke Evans kan gøre comeback efter næsten tre års karantæne

Tyreke Evans er på vej tilbage til NBA, da han har fået tilladelse til at skrive under med hold efter sin næsten tre års lange karantæne.

Foto: Flickr - Keith Allsion

Tyreke Evans blev i maj 2019 smidt ud af NBA for et brud på NBA & NBPAs (National Basketball Players Association) ”Anti-drug-program”. Han har dermed siddet ude i kulden i næsten tre år, men nu har han fået lov til at vende tilbage til verdens bedste basketball-liga.

Ifølge NBA bliver man udelukket fra NBA i to år, hvis man tester positiv for et ”drug of abuse”. Det var tilfældet ved Evans, men nu kan han se frem mod at vende tilbage til ligaen, hvor han har haft sin daglige gang siden 2009.

Den nu 32-årige Tyrke Evans kan fra på fredag skrive under med et hold. Ifølge ESPNs Adrian Wojnarowski er Evans i god fysisk form, og han gør sig klar til at vise sig frem for nogle hold meget snart. Der er flere hold, der kan bruge en spiller som Evans, men dét hold, hvor rygterne er varmest er omrking Los Angeles Lakers, der ikke lavede nogle handler ved Trade Deadline.

Evans blev i 2009 valgt som nummer fire i draften af Sacramento Kings. Han havde en god rookie sæson, der blev kronet med en Rookie of The Year titel. Udover sin tid i Kings har han også været forbi New Orleans Pelicans, Indiana Pacers og Memphis Grizzlies. Over sin tiårige karriere har han haft 15,7 points, 4,8 rebounds og 4,6 assists i gennemsnit. Han har spillet 594 kampe i NBA.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.