fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Trænere til All-Star kampen offentliggjort

Valget er faldet på Monty Williams fra Phoenix Suns, der skal være træner for Team LeBron. Afhængig af resultat i aften kan det blive Billy Donovan eller Erik Spoelstra, der skal være træner for Team Durant.

Foto: nba.com

Det er en lille uge siden, at det blev offentliggjort, hvem der skulle være træner for Team LeBron. Valget faldt på Monty Williams (Phoenix Suns). Det blev Monty Williams, da Phoenix Suns har den bedste rekord i den vestlige halvdel.

 

Så er det næsten blevet offentliggjort, hvem der bliver træner i NBA All-Star kampen for Team Durant. Træneren der skal stå i spidsen for Team Durant bliver enten Billy Donovan (Chicago Bulls), der har vundet 33 kampe og tabt 19. Den anden er Erik Spoelstra (Miami Heat), der har en rekord, der hedder 34-20.

Valget af træner bliver afgjort i aften. Klokken 21:30 spiller Chicago Bulls mod Philadelphia 76’ers. Hvis Chicago Bulls vinder kampen, så vil det blive Billy Donovan, som vil stå i spidsen for Team Durant. Dette ville være Billy Donovans første gang som træner i en All-Star kamp. Hvis Philadelphia 76’ers skulle ende med at vinde, så falder valget på den rutinerede Erik Spoelstra, der tilbage i 2013 var træner for Team Durant.

 

 

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

Analyser

Der var engang, hvor Devin Booker led af dårlig ledelse i organisationen og hvalpefedt i kinderne. Nu har han og Phoenix Suns fået en...

Analyser

Cade Cunningham er fit for fight, deres draft-valg ser interessante ud, og så er Monty Williams nu at finde i trænersædet. Der sker spændende...

Analyser

Bør et hold med DeMar DeRozan, Zach LaVine og Nikola Vucevic ikke ende højere end 10.-pladsen i Eastern Conference? Det kigger vi nærmere på...

NBA

Detroit Pistons har angiveligt hyret tidligere Phoenix Suns-træner Monty WIlliams for den største sum, der nogensinde er givet til en træner i NBA.

NBA

Monty Williams, der har været cheftræner for Phoenix Suns i fire sæsoner, er blevet fyret efter nederlaget til Denver Nuggets.

NBA

Se eller gense de vildeste højdepunkter fra årets All Star-weekend i Utah.

NBA

Boston Celtics' superstjerne Jayson Tatum var brandvarm i nattens All Star-kamp, hvor han scorede 55 point. En ny rekord for point i en All...

NBA

All Star-weekendens første store begivenhed bød på tre kampe mellem fremtidens stjerner, hvor Pelicans' Jose Alvarado scorede game winneren og løb afsted med MVP-trofæet.