fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Trae Young går forbi Dominique Wilkins og sætter ny Hawks rekord

I nattens kamp mod Los Angeles Lakers gik Trae Young forbi Hawks legenden Dominique Wilkins, da han for 17. kamp i streg scorede minimum 25 points.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Trae Young har haft gang i offensiven over de seneste kampe. Med nattens 25 points markerer det den 17. kamp i streg med minimum 25 points for Young, hvilket er ny rekord for en Atlanta Hawks spiller. Han går dermed forbi en af de mest ikoniske Hawks spillere gennem historien – nemlig Dominique Wilkins. Young har haft minimum 25 points i alle kampe siden d. 22 novemeber.

Twitterprofilen ESPN Stats & Info præsenterede rekorden på deres profil efter kampen.

Rekorden var dog nærmest den eneste positive ting, som Young kunne tage med fra kampen udover sine 14 assists og ni rebounds. Et nederlag til et Lakers hold, der spiller godt for tiden kan ske, men Young havde ni turnovers, og Lakers forsvaret gjorde det meget svært for ham i perioder.

Trae Young er på dette tidspunkt nummer tre på listen over ligaens førende scorere, da han har 28,3 points per kamp. Hawks har dog haft svært ved at finde samme succes, som de havde sidste år, da de lige nu er på en 12. plads med 17 sejre og 21 nederlag.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

NBA

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert...

Golden State Warriors

Golden State Warriors tog revanche for det ydmygende nederlag i kamp 5, og sejrede med cifrene 110-96. Klay Thompson og Stephen Curry stod tilsammen...