fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Trae Young går forbi Dominique Wilkins og sætter ny Hawks rekord

I nattens kamp mod Los Angeles Lakers gik Trae Young forbi Hawks legenden Dominique Wilkins, da han for 17. kamp i streg scorede minimum 25 points.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Trae Young har haft gang i offensiven over de seneste kampe. Med nattens 25 points markerer det den 17. kamp i streg med minimum 25 points for Young, hvilket er ny rekord for en Atlanta Hawks spiller. Han går dermed forbi en af de mest ikoniske Hawks spillere gennem historien – nemlig Dominique Wilkins. Young har haft minimum 25 points i alle kampe siden d. 22 novemeber.

Twitterprofilen ESPN Stats & Info præsenterede rekorden på deres profil efter kampen.

Rekorden var dog nærmest den eneste positive ting, som Young kunne tage med fra kampen udover sine 14 assists og ni rebounds. Et nederlag til et Lakers hold, der spiller godt for tiden kan ske, men Young havde ni turnovers, og Lakers forsvaret gjorde det meget svært for ham i perioder.

Trae Young er på dette tidspunkt nummer tre på listen over ligaens førende scorere, da han har 28,3 points per kamp. Hawks har dog haft svært ved at finde samme succes, som de havde sidste år, da de lige nu er på en 12. plads med 17 sejre og 21 nederlag.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Lakers' superstjerne Lebron James forventes at misse en ubestemt mængde tid efter at have pådraget sig en skade i foden.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks har valgt at fyre deres cheftræner Nate McMillan. Quin Snyder nævnes som mulig kandidat.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.