Towns tilbage i kamp efter hårdt corona-forløb

Karl-Anthony Towns spillede i nat sin første kamp, siden han fik coronavirus.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Minnesota Timberwolves stjernen, Karl-Anthony Towns, spillede i nat sin første kamp i næsten en måned. Towns har været ude med coronavirus, og det har endt med at koste ham de seneste 13 kampe for Timberwolves.

Towns var efter kampen glad for at være tilbage:

“Jeg smilede bare ude på banen. Jeg er så stolt af mig selv over, at jeg er nåede til det her punkt – det var meget seriøst. Du når til et punkt, hvor du tror, at du aldrig kommer på banen igen.”

Den unge Timberwolves stjerne har på alle måder været hårdt ramt af coronavirus i sit liv. I december kunne han fortælle, at han har mistet syv familiemedlemmer til corona, herunder hans mor. Og det var også en alvorlig variant, som Towns selv fik.

“Det at få COVID stoppede alting, da jeg er i høj-risiko gruppen. COVID behandlede mig ikke godt på nogen måde, og der var mange skræmmende nætter.”

Towns brugte også tid på at udtrykke sin taknemlighed, over den behandling han har fået, som han ville ønske for alle andre samtidig med, at han opfordrede alle til at tage virussen seriøst.

Timberwolves tabte Towns comeback-kamp med 119-112 til LA Clippers. Towns spillede 30 minutter og havde 18 point og 10 rebounds.

Se andre spændende artikler