Toronto Raptors med historisk comeback

Toronto Raptors leverede klubbens største comeback nogensinde, da de løb med sejren over Dallas Mavericks med cifrene 107-110. Det canadiske hold, ført an af Allstar-guarden Kyle Lowry, spillede en eminent fjerde periode og trak det længste strå i Scotiabank Arena i Toronto, Canada.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Da tavlen i Scotiabank Arena sagde to minutter og 55 sekunder tilbage af tredje periode, så det sort ud for det canadiske mandskab, da de var bagud med 30 point til gæsterne fra Texas. 83-53 lød cifrene og det lignede en kendsgerning, at Kristaps Porzingis og de resterende af Rick Carlisles tropper ville tage en sejr med fra det canadiske. Med både Pascal Siakam og Marc Gasol på bænken med skader skulle man ikke tro, at Nick Nurse havde meget at skyde tilbage med. Men Torontos dybde i truppen skulle vise sig at skinne igennem, da flere af deres unge spillere udnyttede chancen. Blandt andet Chris Boucher greb chancen og spillede en fremragende kamp med 21 point, syv rebounds, fire blocks og to steals på 24 minutter fra bænken.

Torontos comeback med 30 point skulle vise sig, at blive det største comeback i Raptors’ historie, da de slog rekorden fra 2010, hvor Toronto kom tilbage fra at være nede med 25 point tilbage i 2010.

Lowry stjal showet

Selvom dybden i Torontos trup i høj grad bidrog til comebacket, så kan man ikke komme udenom én mand. Den rutinerede point guard var fremragende i gårdsdagens kamp og leverede en eminent fjerde periode. Lowry havde blot ét point mindre i fjerde periode end hele Mavericks hold havde, da de henholdsvis scorede 20 point og 21 point i kampens sidste periode. Lowry sluttede med 32 point og ti assists og bar holdet i kampens afgørelse og viste, hvorfor han har været fast inventar til All-star kampene de sidste fem år.

Se andre spændende artikler