Timberwolves-stjerne skal afsone fængselsdom

Malik Beasley skal afsone 120 dage i fængsel efter NBA-sæsonen.
Malik Beasley i sin tid for Denver Nuggets
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Der er ikke meget, der kører for Timberwolves og deres spillere i denne sæson. Holdet fra Minnesota ligger på en sidsteplads i Western Conference med ligaens dårligste record. En af holdets eneste lyspunkter har været Malik Beasley, som Timberwolves tradede sig til midt i sidste sæson. Men han er nu blevet givet en fængselsdom på 120 dage, der dog først skal afsones efter sæsonen.

Malik Beasley’s hus var blevet sat på en liste over kendtes huse, hvilket skabte stor trafik omkring NBA-stjernens hjem. I september blev det for meget for Beasley, der gik ud og truede de ubudne gæster med en pistol for at få dem til at forsvinde. Episoden blev politianmeldt, og i ransagelsen af Beasleys hus blev der også fundet hash.

Under et retsmøde blev det besluttet at Beasleys straf skulle gælde følgende fem punkter:

  • 120 dages fængsel i “The Workhouse” ved Hennepin County Adult Corrections Facility – afsonens uden for NBA-sæsonen og kan ende som afsoning i hjemmet.
  • Skal gennemføre et kursus om vredeshåndtering.
  • Må ikke eje skydevåben.
  • Må hverken drikke alkohol eller tage stoffer.
  • Skal regelmæssigt testes for stoffer.

Timberwolves kan dermed glæde sig over, at de kan få lov til at benytte sig af Beasley resten af sæsonen. I denne sæson har han i gennemsnit haft 20,5 point og 5,2 rebounds pr kamp og været en af Timberwolves vigtigste spillere.

Se andre spændende artikler