fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tidligere stortalent får længe ventet comeback

Magic’s forward Jonahan Isaac ser ud til at vende tilbage til trægulvet i NBA for første gang siden en alvorlig skade, der har holdt ham ude i to hele sæsoner.

Foto: Michael Tipton, Flickr

Det har været en lang kamp for Jonathan Isaac for igen at kunne spille NBA-basketball. Natten til tirsdag forventes han endelig tilbage på banen for Orlando Magic, som skal møde Boston Celtics. Det skriver The Athletic’s Shams Charania.

Den 25-årige forward har været ude med en korsbåndsskade i to hele sæsoner. Sidst han spillede var i sommeren 2020. Skaden dengang kom desuden kort efter, at han havde døjet med en knæskade.

På trods af at skader har præget hans unge karriere, så var han af mange betragtet til at have et enormt potentiale.

Han blev taget som det sjette valg i 2017-draften. I 34 kampe i 2019-20 sæsonen snittede han 11.9 point, 6.8 rebounds, 1.6 steals og 2.3 blocks.

Hans størrelse på 211 cm og evne til at bevæge sig har spået om et enormt defensivt potentiale. Nu vender han tilbage til et Orlando Magic-mandskab, som har flere unge talenter.

Jonathan Isaac kommer desuden til at passe perfekt ind i deres spillestil, hvor de ofte spiller med 4-5 store spillere på banen.

Magic er 17-29 indtil videre i sæsonen, og man må antage, at han vil have rig mulighed for at vende tilbage i sit eget tempo.

De er et ungt hold, som tilsyneladende har øjnene vendt mod fremtiden. Hvis 25-årige Isaac kan leve op til bare noget af sit potentiale, vil han være endnu et spændende talent for Orlando Magic.

I år nåede han at spille tre kampe med G-League’s Lakeland Magic, hvor han snittede 15.7 point og 6.7 rebounds.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

NBA

Los Angeles Lakers' stjernespiller Anthony Davis havde endelig genfundet sit høje niveau, men nu står den skadesplagede power forward til at misse mindst en...

Orlando Magic

Paolo Banchero leverede en statline, der ikke er set siden LeBron James gjorde tilbage i 2003.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

Efter at have siddet ude 14 måneder med en knæskade kunne Orlando Magics Markelle Fultz vende tilbage til NBA gulvet i nattens kamp mod...

NBA

Boston Celtics har lavet et trade med Orlando Magic med henblik på at skabe mere plads i deres salary cap.

NBA

Washington Wizards store stjerner kommer til at misse resten af sæsonen, da han skal under kniven.

NBA

Orlando Magics nye tyske spiller har været fantastisk siden starten af sæsonen, og derfor fortjener Franz Wagner at få spotlyset over sig i denne...

NBA

Jaime Echenique blev for få dage siden den første colombianer til at spille i NBA, da han debuterede for Washington Wizards.