fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Tidligere NBA-springkanin finder ny klub

Alderen er ved at trykke Nate Robinson og niveauet er måske ikke længere til NBA, i hvert fald har han fundet et nyt mandskab uden for de amerikanske grænser.

Fremover skal den tidligere NBA-guard se sig selv tørne ud i det sydamerikanske, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos det venezuelanske mandskab, Guaros de Lara. Dette er kommet frem efter han selv har bekræftet nyhed på hans egen instagram.

Det er ikke første gang at Guaros de Lara skriver under med en NBA-spiller, i sæsonen 2015-16 spillede Damien Wilkins også hos mandskabet, som for nyligt genvandt triumfen, som det bedste sydamerikanske hold ved FIBA Americas League.

Nate Robinson har også gjort hvad han kunne for, at gøre opmærksom på hans ledighed med en lang serie af billede på instagram med hashtagget #freenate.

Tre gange har den højtflyvende Nate Robinson været kåret til dunk champion ved den årlige NBA Dunk Contest, men det er ved at være nogle år siden, rettere sagt i 2006, 2009 og 2010. Robinson er den eneste som vundet denne hædre tre gange i karrieren.

Det er to et halvt år siden, at Robinson sidst spillede en NBA kamp, dengang var det for New Orleans Pelicans. Siden har den 175 centimeter høje guard spillet for Hapoel Tel Aviv i Israel og Delaware 87’ers i NBA D-League.

Robinson har tidligere også forsøgt i en eventuel NFL-karriere, hvilket ville havde gjort ham til den første nogensinde til at spille i både NFL og NBA, men den drøm blev hurtigt lagt på hylden.

Foto: Danny Bollinger – Flickr

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...