fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Tidligere NBA-springkanin finder ny klub

Alderen er ved at trykke Nate Robinson og niveauet er måske ikke længere til NBA, i hvert fald har han fundet et nyt mandskab uden for de amerikanske grænser.

Fremover skal den tidligere NBA-guard se sig selv tørne ud i det sydamerikanske, hvor han har skrevet under på en kontrakt hos det venezuelanske mandskab, Guaros de Lara. Dette er kommet frem efter han selv har bekræftet nyhed på hans egen instagram.

Det er ikke første gang at Guaros de Lara skriver under med en NBA-spiller, i sæsonen 2015-16 spillede Damien Wilkins også hos mandskabet, som for nyligt genvandt triumfen, som det bedste sydamerikanske hold ved FIBA Americas League.

Nate Robinson har også gjort hvad han kunne for, at gøre opmærksom på hans ledighed med en lang serie af billede på instagram med hashtagget #freenate.

Tre gange har den højtflyvende Nate Robinson været kåret til dunk champion ved den årlige NBA Dunk Contest, men det er ved at være nogle år siden, rettere sagt i 2006, 2009 og 2010. Robinson er den eneste som vundet denne hædre tre gange i karrieren.

Det er to et halvt år siden, at Robinson sidst spillede en NBA kamp, dengang var det for New Orleans Pelicans. Siden har den 175 centimeter høje guard spillet for Hapoel Tel Aviv i Israel og Delaware 87’ers i NBA D-League.

Robinson har tidligere også forsøgt i en eventuel NFL-karriere, hvilket ville havde gjort ham til den første nogensinde til at spille i både NFL og NBA, men den drøm blev hurtigt lagt på hylden.

Foto: Danny Bollinger – Flickr

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Philadelphia 76ers har valgt at fyre cheftræner Doc Rivers efter slutspillet. River nåede tre sæsoner i spidsen for Sixers.

Denver Nuggets

DeMarcus Cousins har nu fremtiden på plads, og den amerikanske centers nye klub er måske lidt af en overraskelse.

NBA

Der vil fremover være en ny turnering, der bliver spillet midt i sæsonen, efter en ny overenskomst mellem NBA og NBPA.

NBA

En ny aftale mellem spillerorganisationen og ligaen i NBA kommer til at ændre regler og format til All-NBA.

Miami Heat

ESPN´s Adrian Wojnarowski har løftet sløret for, hvem der indlemmes i Naismith Memorial Basketball Hall of Fame i 2023.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...