Suværene Nets vinder kamp 2

Kamp 2 i serien mellem Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks blev til en regulær magtdemonstration af Nets.
Bucks vs Nets NBA Playoffs 2021
Foto: Michael Tipton - flickr.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

39 point. Så stor var vindermarginen for Brooklyn Nets i kamp 2 mod Milwaukee Bucks. 125-86 blev slutresultatet, og der var på intet tidspunkt tvivl om udfaldet.

Det var altså en regulær magtdemonstration i en kamp, hvor de vel at mærke var uden James Harden, der blev skadet i kamp 1. 

Brændte og ramte 3’ere

Ligesom det var tilfældet i kamp 1, havde Bucks ikke tur i den fra distancen. De ramte blot otte 3’ere på 27 forsøg, hvilket svarer til en effektivitet på under 30 procent.

Giannis Antetokounpo brændte alle sine tre forsøg og skød blot to på syv på sine straffekast. Udover to ramte fra hans bror, Thanasis Antetokounpo, var det de eneste straffekast, Bucks skød hele kampen.

Nets derimod var rødglødende fra distancen. De ramte hele 21 3’ere med en effektivitet på 50 procent.

Kevin Durant og Kyrie Irving ramte fire hver, og specielt førstnævnte var kampens og seriens hidtil helt store oplevelse.

På 32 minutter scorede Durant 32 point på blot 18 field goal-forsøg, og det lignede groft sagt en træningskamp for den tidligere MVP, når han gik op i sit skud.

Artiklen fortsætter under videoen.

Hvordan skal Bucks komme tilbage?

Serien vender nu, så Bucks har hjemmebanefordelen i kamp 3 og 4, og det kræver højst sandsynligt to sejre på i Milwaukee, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en plads i Eastern Conference Finals.

Bucks har, som tidligere nævnt, været uhyre ineffektive på deres 3-pointsskud i de første to kampe. Det skal de have styr på, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at komme tilbage i serien.

I den regulære sæson og første runde af slutspillet var 3’pointskuddet en stor del af holdets succes, når Giannis driver mod kurven for efterfølgende at finde den åbne mand bag linjen. I kampene mod Nets har de også kunnet få de skud ofte. De er bare ikke faldet i.

Derudover skal Giannis dække Durant noget mere. Nets-stjernen har scoret efter behag i serien, hvorfor Bucks har brug for bedre forsvar på Durant, og der er man så heldig at have en af ligaens bedste forsvarsspillere til netop det.

Det er ikke sikkert, at det er nok til at stække Durant, men et eller andet skal Bucks i hvert fald gøre anderledes, hvis de vil tilbage i serien.

Kamp 3 spilles torsdag i Milwaukee.

Se andre spændende artikler