fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Straffekast og rutine redder en sløj indsat fra Warriors

På en uskøn aften formåede Golden State Warriors alligevel at få sejren i hus med en slutspurgt i fjerde periode. Stephen Curry skrev sig nok engang ind i historiebøgerne, og var ligeledes afgørende for hjemmeholdets run i sidste periode.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Læsevarighed: 5 minutter

18.064 fans kunne se deres hold, Golden State Warriors, starte kampen uinspireret og ude af stand til at ramme kurven i store dele af første halvleg.

De scorede blot 38 point på 24 minutter og ramte først et trepointsskud med tre minutter tilbage af anden periode. Holdets cheftræner, Steve Kerr, var ikke til stede grundet en positiv covid-19 test, og dermed stod assistent, Mike Brown, for de taktiske overvejelser undervejs i kampen.

Memphis måtte undvære Ja Morant, efter han pådrog sig en skade i knæet i kamp 3, mens Dillon Brooks var tilbage i startopstillingen efter karantænen i sidste kamp. Grizzlies store center, Steven Adams, fik overraskende mange minutter i kampen, hvilket var et forsøg på at dominere reboundspillet.

Selvom Adams tog 15 rebounds heraf seks offensive på blot 27 minutter, vandt Warriors nok engang det samlede reboundspil. Modsat manges forventning spillede Steven Adams en hæderlig kamp, og var faktisk bedste mand på banen for udeholdet målt på plus/minus statistikken. Holdet vandt med 13 point i de 27 minutter han agerede center.

Trods en sløj dag på kontoret for Warriors, endte slutresultatet stadig i deres favør. Gennem hele kampen var Warriors bagud, men i de sidste 45 sekunder af kampen ramte Curry to straffekast, som sendte hjemmeholdet foran 94-93. De resterende 7 point kom fra straffekastlinjen, og slutresultatet blev 101-98.

Det var tydeligt at Memphis manglede deres stjernespiller i de afgørende sekvenser af kampen. Forhåbentlig er Ja Morant tilbage på banen når næste kamp spilles i Memphis natten til torsdag 03:30 dansk tid.

Et af de få højdepunkter fra kampen var en historisk milepæl fra den bedste skytte i NBA historie. Stephen Curry cementerede hans evner bag trepointslinjen, ved at være den første til at nå 500 ramte treere i slutspillet. Han endte på 32 point, 8 assists og 5 rebounds.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.