fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Straffekast og rutine redder en sløj indsat fra Warriors

På en uskøn aften formåede Golden State Warriors alligevel at få sejren i hus med en slutspurgt i fjerde periode. Stephen Curry skrev sig nok engang ind i historiebøgerne, og var ligeledes afgørende for hjemmeholdets run i sidste periode.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Læsevarighed: 5 minutter

18.064 fans kunne se deres hold, Golden State Warriors, starte kampen uinspireret og ude af stand til at ramme kurven i store dele af første halvleg.

De scorede blot 38 point på 24 minutter og ramte først et trepointsskud med tre minutter tilbage af anden periode. Holdets cheftræner, Steve Kerr, var ikke til stede grundet en positiv covid-19 test, og dermed stod assistent, Mike Brown, for de taktiske overvejelser undervejs i kampen.

Memphis måtte undvære Ja Morant, efter han pådrog sig en skade i knæet i kamp 3, mens Dillon Brooks var tilbage i startopstillingen efter karantænen i sidste kamp. Grizzlies store center, Steven Adams, fik overraskende mange minutter i kampen, hvilket var et forsøg på at dominere reboundspillet.

Selvom Adams tog 15 rebounds heraf seks offensive på blot 27 minutter, vandt Warriors nok engang det samlede reboundspil. Modsat manges forventning spillede Steven Adams en hæderlig kamp, og var faktisk bedste mand på banen for udeholdet målt på plus/minus statistikken. Holdet vandt med 13 point i de 27 minutter han agerede center.

Trods en sløj dag på kontoret for Warriors, endte slutresultatet stadig i deres favør. Gennem hele kampen var Warriors bagud, men i de sidste 45 sekunder af kampen ramte Curry to straffekast, som sendte hjemmeholdet foran 94-93. De resterende 7 point kom fra straffekastlinjen, og slutresultatet blev 101-98.

Det var tydeligt at Memphis manglede deres stjernespiller i de afgørende sekvenser af kampen. Forhåbentlig er Ja Morant tilbage på banen når næste kamp spilles i Memphis natten til torsdag 03:30 dansk tid.

Et af de få højdepunkter fra kampen var en historisk milepæl fra den bedste skytte i NBA historie. Stephen Curry cementerede hans evner bag trepointslinjen, ved at være den første til at nå 500 ramte treere i slutspillet. Han endte på 32 point, 8 assists og 5 rebounds.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har i den sidste halvanden uge efterforsket sagen om Ja Morant, der fremviste en pistol på Instagram Live. Nu er de nået frem...

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Politiet i Colorado lukker efterforskning af Ja Morant-sagen, men Grizzlies holder ham ude i yderligere fire kampe.

NBA

En videre efterforskning af sagen, hvor Ja Morant fremviste en piston på Instagram, kan suspendere den unge superstjerne i 50 kampe.

NBA

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant er blevet suspenderet efter, at han angiveligt fremviste et våben på Instagram Live.

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...