fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Straffekast og rutine redder en sløj indsat fra Warriors

På en uskøn aften formåede Golden State Warriors alligevel at få sejren i hus med en slutspurgt i fjerde periode. Stephen Curry skrev sig nok engang ind i historiebøgerne, og var ligeledes afgørende for hjemmeholdets run i sidste periode.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Læsevarighed: 5 minutter

18.064 fans kunne se deres hold, Golden State Warriors, starte kampen uinspireret og ude af stand til at ramme kurven i store dele af første halvleg.

De scorede blot 38 point på 24 minutter og ramte først et trepointsskud med tre minutter tilbage af anden periode. Holdets cheftræner, Steve Kerr, var ikke til stede grundet en positiv covid-19 test, og dermed stod assistent, Mike Brown, for de taktiske overvejelser undervejs i kampen.

Memphis måtte undvære Ja Morant, efter han pådrog sig en skade i knæet i kamp 3, mens Dillon Brooks var tilbage i startopstillingen efter karantænen i sidste kamp. Grizzlies store center, Steven Adams, fik overraskende mange minutter i kampen, hvilket var et forsøg på at dominere reboundspillet.

Selvom Adams tog 15 rebounds heraf seks offensive på blot 27 minutter, vandt Warriors nok engang det samlede reboundspil. Modsat manges forventning spillede Steven Adams en hæderlig kamp, og var faktisk bedste mand på banen for udeholdet målt på plus/minus statistikken. Holdet vandt med 13 point i de 27 minutter han agerede center.

Trods en sløj dag på kontoret for Warriors, endte slutresultatet stadig i deres favør. Gennem hele kampen var Warriors bagud, men i de sidste 45 sekunder af kampen ramte Curry to straffekast, som sendte hjemmeholdet foran 94-93. De resterende 7 point kom fra straffekastlinjen, og slutresultatet blev 101-98.

Det var tydeligt at Memphis manglede deres stjernespiller i de afgørende sekvenser af kampen. Forhåbentlig er Ja Morant tilbage på banen når næste kamp spilles i Memphis natten til torsdag 03:30 dansk tid.

Et af de få højdepunkter fra kampen var en historisk milepæl fra den bedste skytte i NBA historie. Stephen Curry cementerede hans evner bag trepointslinjen, ved at være den første til at nå 500 ramte treere i slutspillet. Han endte på 32 point, 8 assists og 5 rebounds.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...