fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Store kampe på traditionel juledag

Der venter nogle store kampe d. 25 december.

D. 25 december er en stor dag i USA. For det første er der mange, der fejrer jul. For det andet, er det traditionelt set en kæmpe NBA-dag, og i år bliver ingen undtagelse.

NBA har netop offentliggjort de fem kampe, der kommer til at præge juledagen, og man må sige, at vi har nogle store kampe i vente.

Vi kommer til at se en rematch mellem Grizzlies og Warriors, som krydsede klinger i den forgangende sæsons playoff, og det ville være synd at sige, at intensiteten manglede. Derudover får et også et gensyn mellem Milwaukee bucks og Boston Celtics, der ligeledes mødtes i sidste slutspil. Her skulle de ud i syv kampe for at finde vinderen.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...

LA Lakers

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBAs historie. Se scoringen, hvor King James passerede Kareem Abdul-Jabbar, lige her.