fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Stephen Curry om at blive buhet af egne fans: “Fansene reagerer, som de vil”

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Det kører ikke på skinner for Golden State Warriors for tiden.

Holdet fra San Francisco led natten til torsdag dansk tid endnu et skuffende nederlag, da de blev ydmyget af New Orleans Pelicans med hele 105-141, og det store nederlag affødte negative reaktioner fra Warriors-fansene, der efter kampen buhede af sit hold.

Warriors, der har vundet 17 og tabt 20 kampe i denne sæson, blev kørt ud af banen af Pelicans.

Efter kampen blev holdets stjernespiller og talisman Stephen Curry spurgt ind til at blive buhet af sine egne fans, og den 35-årige point guard havde indledningsvist svært ved at finde ordene.

“Vi har det åbenlyst svært. Der er ikke rigtigt noget at juble over. Jeg buher ærlig talt også af mig selv og af holdet inde i mit hoved på grund af, hvordan vi spiller. Det er, hvad det er,”

“Fansene reagerer, som de vil, Det er vores job at give dem noget at juble over, og og det har vi ikke formået at gøre,” sagde en tydeligt frustreret og ærgerlig Stephen Curry på pressemødet efter nederlaget.

Du kan se klippet med Curry herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...