fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Skyhøje billetpriser til LeBron James´ rekordkamp

Med 36 point mod Oklahoma City Thunder onsdag nat dansk tid skriver LeBron James sig ind i historiebøgerne som historiens mest scorende spiller i NBA, og priserne til kampen er skyhøje.

Foto: Erik Drost, Flickr.com

Kunne du tænke dig at være vidne til NBA-historie på nært hold, når LeBron James overtager rekorden som historiens mest scorende spiller i NBA fra Kareem Abdul-Jabbar?

Så skal du finde pengepungen frem.

Natten til onsdag dansk tid kommer Oklahoma City Thunder på besøg i Crypto.com Arena, og det bliver ikke en billig forestilling for de fremmødte fans.

LeBron James mangler 36 point for at passere Kareem Abdul-Jabbar og slå rekorden, så hvis LeBron James lever op til sit pointsnit for sæsonen (30 point) bliver det imidlertid ikke mod Thunder, at LeBron James bliver indehaver af den mytiske NBA-rekord. Omvendt har han leveret ni kampe med +36 point i denne sæson, så tiden må vise, om rekorden kommer onsdag.

Det ændrer til gengæld ikke på, at priserne for en plads i hallen er skyhøje.

Hvis du kan nøjes med en plads i den fjerneste afkrog oppe under taget i arenaen, skal du af med $386 svarende til 2,627 DKK.

Men går du efter at sidde courtside og overvære den ikoniske rekord måske blive slået fra nogle af de bedst mulige pladser, så skal du af med svimlende $246,000 for to billetter. Omregnet til danske kroner lyder regningen på 1.674.399 DKK – ja, du læste rigtigt.

Det fremgår af Ticketmaster´s hjemmeside.

Hvis ikke King James overtager rekorden onsdag nat dansk tid, får han chancen igen natten til fredag, hvor de, også på hjemmebane, får besøg af Milwaukeee Bucks.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...