fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Skade kvit: Zion Williamson i topform før comebacksæson

Zion Willamson melder sig klar til den kommende NBA-sæson, og han siger, at han aldrig har været i bedre form

Foto: Terry Kimble - @TK_Nola - @PelicanScoop

Hvis der én spiller, der altid formår at få opmærksomhed – om han vil det eller ej – så er det Zion Williamson. Da han blev draftet, var der mange, der snakkede om, at han var den mest hypede spiller siden Michael Jordan kom ind i verdens bedste basketballliga. Og man må sige, at han har leveret – når han altså har været klar.

Førstevalget i 2019 draftet har derfor siden sin College-tid været på forsiderne af alverdens magasiner, og han har fyldt meget i de amerikanske basketballmedier.

Både på godt og på ondt.

Forsiderne har været mange, og det er ikke alle, der har været lige sjove for den unge forward. Mange har snakket om, at Zion er for skadesplaget, har været i dårlig form og kun levet op til sit enorme potentiale i en for lille grad – simpelthen fordi, at han ikke har været nok skadesfri.

MEN…

Zion Williamson har netop udtalt til medierne, at han er i sin bedste form, og at han føler sig mere end klar til den nye sæson. Billedet øverst i artiklen her viser da også, at Zion ligner en basketspiller i topform. I New Orleans Pelicans håber de på, at Zion kan holde sig skadesfri i løbet af sæsonen, da han er vigtig for dem i kampen om at nå en af de prestigefyldte slutspilspladser.

Zion har været i NBA i ligaen i tre fulde sæsoner, hvoraf han missede hele 2021/22 sæsonen grundet en skade i sin fod. I de to andre sæsoner har han spillet samlet 85 kampe og snitter imponerende 25,7 point, syv rebounds og 3,2 assist per kamp.

Zion Williamson og Pelicans åbner deres sæson mod Brooklyn Nets.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...

LA Lakers

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBAs historie. Se scoringen, hvor King James passerede Kareem Abdul-Jabbar, lige her.