fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Miami Heat

Sidste års finalister er ude af slutspillet efter stor ydmygelse

Foto: Flickr - Keith Allison

Sidste år overraskede Miami Heat det meste af basketballverden ved at slå Milwaukee Bucks ud af slutspillet med 4-1 i kampe. Heat gik senere i finalerne, hvor de pressede Lakers ud i seks kampe, men sådan kommer det ikke til at gå i år.

Bucks var suveræne set over hele serien og kunne sikkert vinde 4-0. De er nu klar til Eastern Conference semifinalerne, hvor enten Brooklyn Nets eller Boston Celtics venter.

Bucks var suveræne

Udover at vinde 4-0 i kampe, så var Bucks også suveræne i hver af de enkelte kampe. Den første kamp var en tæt overtidssejr, men set over hele serien have Bucks en gennemsnitlig vinder margin på over 20 point pr kamp. Skræmmende mod sidste års finalister.

Nye spillere blev afgørende

Bucks helt store tilføjelse til denne sæson var Jrue Holiday, der blev hentet i en stor trade med Pelicans. Derudover har Bucks også forstærket holdet med PJ Tucker, Forbes og Portis. Holiday var suveræn i serien og gav holdet en ny dimension som playmaker, som de manglede sidste år. De tre andre gav Bucks noget mere hårdførhed og nogle spillere, der virkelig gik til den – og det var nødvendigt mod et Heat hold, der er kendt for altid at give sig 100 procent.

Gav svar på store spørgsmålstegn

Efter to skuffende exit i slutspillet de seneste to år, så ligner Bucks et hold, der måske kan gå hele vejen i denne sæson. De ser mere omstillingsparate ud og deres nye spillere kan have givet holdet den fornødne ekstra kvalitet. Men vejen til finalerne er endnu lang, og de skal formentlig igennem både Nets og 76’ers på vejen.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.