Scott Brooks er færdig i Washington

Washington Wizards og Scott Brooks blev ikke enige om at forlænge med træneren, der stopper i Washington efter fem sæsoner.
Foto: Flickr - Keith Allison
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Scott Brooks er færdig som træner for Washington Wizards. Det sker efter fem sæsoner hos holdet med både op- og nedture. Han førte holdet i slutspillet tre gange på de fem sæsoner. Holdet har været præget af skader under hele Brooks’ ophold, hvilket har medført svingende resultater. Han sluttede med en samlet record på 183-207.

Ifølge ESPNs Adrian Wojnarowski kunne de to parter ikke blive enige, og dermed stopper samarbejdet, da Brooks kontrakt udløb efter de røg ud af slutspillet.

Tommy Sheppard, General Manager for Washington Wizards, fortalte, at det var et svært valg, da han ser Scott Brooks som en personlig ven, men understregede også, at det er en business, og at det var på tide at finde en ny træner.

Bradley Beal og Russell Westbrook havde ellers gerne set Scoot Brooks blive. Westbrook blev genforenet med Brooks sidste år, da han også trænede ham i Oklahoma City Thunder. Tommy Sheppard kunne dog ikke finde en aftale, og derfor var det på tide at finde en ny træner.

 

Se andre spændende artikler